به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورامین ما: سرهنگ داود اصغری فرمانده سپاه ناحیه ورامین گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام خودشان در خصوص تشییع پیکر شهدای غواص فرمودند که این شهدا غبار را از جامعه ما شستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,وی اظهار کرد: افراد حس می کنند این بزرگواران هنوز غیرتی که در جبهه جنگ داشتند را حفظ کرده اند و بعد از گذشت چندین سال هر زمان که نیاز به وجود پاک آنها داریم، در میان ما حاضر می شوند تا یاد آن زمان افتیم و تجدید بیعت و خاطره کنیم.
,فرمانده سپاه ناحیه ورامین تصریح کرد: شب گذشته شاهد بودیم که این پیکرهای پاک با شکوه و عظمت بسیار زیادی در مسجد امام رضا(ع) حاضر شدند که این نشان از بزرگی آنها در بین عموم مردم ما دارد.
,سرهنگ اصغری افزود: هر چه که ما امروز داریم حاصل از خون شهدا است و این وظیفه ما است که از بزرگداشت هایی که برای این عزیزان برگزار می کنیم به صورت راهبردی استفاده کنیم زیرا همه این افراد تمام داشته های خود را فدای مردم کردند.
,وی با اشاره به تجمع بزرگ در تشییع پیکر شهدای غواص در تهران خاطر نشان کرد: طی این ساعات گذشته و برنامه ای که اجرا شد شهروندان ورامینی نیز نشان دادند که دل در گرو انقلاب و نظام دارند و پیرو واقعی این شهدای عزیز و گرامی هستند.
,فرمانده سپاه ناحیه ورامین اظهار کرد: پیکر پاک یکی از شهدای گمنام مهمان در ورامین امشب مهمان مردم بخش جوادآباد خواهد بود و دیگر شهید گمنام نیز در مسجد حضرت سجاد(ع) مهمان مردم شهید پرور ورامین خواهد بود.
,سرهنگ اصغری بیان کرد: فردا شب نیز پیکر این شهدای گمنام بزرگوار در مسجد صاحب الزمان(عج) حضور پیدا خواهند کرد که از این مسجد به سمت گلزار شهدای سید فتح الله تشییع خواهند شد
,وی ادامه داد: روز پنجشنبه نیز پیکر یکی از شهدای گرانقدر در صحن امامزاده طاهر خیرآباد مهمان مردم منطقه خیرآباد خواهد بود و شهید دیگر نیز مهمان پایگاه شهید صدوقی کارخانه قند خواهند بود.
,فرمانده سپاه ناحیه ورامین خاطر نشان کرد: این شهدا از روز گذشته وارد شهرستان ورامین شده و تا انتهای روز پنجشنبه مهمان شهرستان ورامین هستند که آحاد مردم می توانند در ساعاتی که پیکر پاک این شهدا در داخل پادگان سپاه ورامین می باشد آنها را زیارت کنند.
,سرهنگ اصغری بیان کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، تمام مراسمات از ساعت ۲۲ آغاز می گردد و تا پاسی از شب نیز ادامه پیدا می کند ولی از اذان صبح الی اذان مغرب این شهدا مهمان سپاه ناحیه ورامین هستند که عموم مردم می توانند برای زیارت آنها در این محل حاضر شوند.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه