به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,غلامحسین شیری نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود در مورد اهمیت راهپیمائی روز قدس گفت: اشغال کشور فلسطین نباید از یاد برود، اکنون در سایه همین روز قدس، فلسطین مسئله روز دنیای اسلام است و همه ساله در این روز ملت ایران همزمان با مردم دیگر کشورهای مسلمان جهان در راهپیمایی روز قدس شرکت می کنند.
, پیک هشترود, پیک هشترود,وی اظهار کرد: با حضور پرشور مسلمانان در راهپیمایی روز قدس مستکبران می فهمند که دنیا هم قانون دارد و نمی شود هر جوری که دلشان بخواهد ظلم کرده و سرزمینی را ویران کنند.
,شیری افزود: مطمئنأ تا فتح آخرین سنگرهای دشمن، مردم فلسطین و دیگر مسلمانان جهان با اشغالگران می جنگند.
,نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس تاکید کرد: اعلام روز قدس در آخرین جمعه ماه رمضان نشان دهنده تیزبینی امام راحل است؛ چرا که روز قدس باعث ایجاد وحدت بین مسلمانان می شود.
, اعلام روز قدس در آخرین جمعه ماه رمضان نشان دهنده تیزبینی امام راحل است؛ چرا که روز قدس باعث ایجاد وحدت بین مسلمانان می شود., اعلام روز قدس در آخرین جمعه ماه رمضان نشان دهنده تیزبینی امام راحل است؛ چرا که روز قدس باعث ایجاد وحدت بین مسلمانان می شود.,شیری انقلاب اسلامی ایران و ایستادگی مردم فلسطین را دو تجربه و الگوی ارزشمند برای دیگر کشورهای اسلامی دانست و تصریح کرد: کشورهای اسلامی که زیر ظلم هستند می توانند از این حرکت های رهایی بخش برای تحقق آرمان هایشان الگو بگیرند.
,وی خاطرنشان کرد: شاخص اصلی انقلاب اسلامی ما استکبار ستیزی است و راهپیمایی پرشور روز قدس لرزه بر پیکر استکبار می اندازد.
, شاخص اصلی انقلاب اسلامی ما استکبار ستیزی است و راهپیمایی پرشور روز قدس لرزه بر پیکر استکبار می اندازد., شاخص اصلی انقلاب اسلامی ما استکبار ستیزی است و راهپیمایی پرشور روز قدس لرزه بر پیکر استکبار می اندازد.,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه