اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لغو آزمون استخدامی برای بازارگرمی!

لغو آزمون استخدامی برای بازارگرمی!
پنج‌شنبه هفته گذشته قرار بود آزمون استخدامی کمیته امداد استان در محل دبیرستان دانشگاه زاهدان برگزار شود که پس از حضور متقاضیان در محل آزمون با بنر "ازمون لغو شده است" روبرو شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، پنج‌شنبه هفته گذشته (۱۴ آذر ماه) قرار بود آزمون استخدامی کمیته امداد استان در محل دبیرستان دانشگاه زاهدان برگزار شود و ۱۲۱۹ نفر داوطلب دختر و پسر برای کسب ۳۰ کرسی کارمندی این اداره با هم به رقابت بپردازند! که پس از حضور متقاضیان در محل آزمون با بنر" آزمون لغو شده است" روبرو شدند و این در حالسیت که چهارشنبه (۱۳ آذر) یک روز قبل از برگزاری آزمون کارت های ورود به آزمون از سوی کمیته امداد استان توزیع شده بود.
محسن مسعودیان راد مدیر کل کمیته امداد سیستان و بلوچستان در این خصوص به عصر هامون گفت: دلیل لغو این آزمون این بود که تعداد افراد بیشتری برای حضور در این آزمون ثبت نام کنند که تا کنون ۱۲۱۹ نفر در این آزمون ثبت نام کرده اند.
بر اساس آمار ارائه شده تعداد متقاضیان ثبت نام آزمون کمیته امداد در استان سیستان و بلوچستان نسبت به دیگر نقاط کشور که ۵۰۰ متقاضی برای کسب تقریبا ۱۰۰ کرسی کارمندی به رقابت می پردازند بیشتر است و این واقعا تاسف برانگیز است که با وجود ازدحام جمعیت ۱۲۱۹ نفری برای کسب ۳۰ کرسی کارمندی دلیل لغو آزمون، ثبت نام کننده کمتری باشد! این رقم ثبت نام کننده نشان از جمعیت بالای جوانان جویای کار در استان سیستان و بلوچستان دارد که طی گفت و گویی هدایت الله میرمرادزهی نماینده مردم سراوان یک چهارم نرخ بیکاری کشور را مربوط به سیستان و بلوچستان عنوان کرده بود.
مسعودیان راد ادامه داد: زمان برگزاری آزمون به وقت دیگری موکول شده است که پس از هماهنگی با مسئولین کمیته امداد در کشور و مسئولین نیروی انسانی در استانداری سیستان و بلوچستان زمان مجدد آزمون اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: دلیل لغو ازمون این بود که فرصتی برای عامه علاقمندان در رشته های عنوان شده ایجاد شود و در آزمون قبل برخی متقاضیان کارت های ورودی خود را دریافت نکرده بودند به همین دلیل ازمون لغو شد.
مدیر کل کمیته امداد افزود: متقاضیانی که در آزمون قبل شرکت کرده اند جای هیچ نگرانی ندارند بلکه به آن ثبت نام به جای خودش باقی است و در ازمون بعد برایشان کارت صادر خواهد شد.
یکی از ثبت نام کنندگان در آزمون با ناراحتی گفت: قرار بود ۳۰ نفر در این اداره جذب شوند که قطعا این ۳۰ نفر هم از قبل انتخاب شده بودند و بعد از نتایج ازمون یا نخبه معرفی می شوند یا ... حرف هایی که قبلا هم از زبان بسیاری از مسئولین شنیده ایم.
مدیر کل کمیته امداد گفت: استان سیستان و بلوچستان بیشترین متقاضی کار در این اداره را داشته است دلیل آن هم این بوده است که ما با دانشگاه ها برای معرفی نخبگان و با اداره کار مکاتباتی داشته ایم و یک بانک اطلاعاتی از کسانی که قبلا به ما درخواست کار می دادند داشتیم که در این آزمون لحاظ کردیم به همین دلیل بالاترین رقم ثبت نام را استان ما در بعد کشوری به خود اختصاص داد.
مسعودیان راد بیان کرد: تمام این پست ها برای جنوب استان در نظر گرفته شده است فقط سه تا چهار نفر به شمال استان اختصاص داده ایم چرا که بحث ما نقاط محروم استان است.
وی ادامه داد: تا کنون ما بالاترین رقم ثبت نام متقاضی کار را در سیستان و بلوچستان در کل کشور داشته ایم.
در صفحه ای که گفته می شود استاندار سیستان و بلوچستان آن را به روز می کند وی یکی از اقدامات مثبت خود را "آممانعت از آزمون ناهماهنگ و بدون اعلام عمومی یکی از ادارات استان که قرار بود امروز پنجشنبه برگزار شود" عنوان کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
, عصر هامون,
, طی گفت و گویی هدایت الله میرمرادزهی نماینده مردم سراوان ,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

امیدواریم که دیگر شاهد لغو آزمون های استخدامی به دلیل افزایش ثبت نام کننده !!! در استان نباشیم چرا که لغو آزمون های استخدامی به این دلایل نشان از ضعف مدیریتی و ناهماهنگی دستگاه‌های مربوطه دارد.
انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه