اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بحران آب در کمین ۳۱۲ روستای استان مرکزی/بدهی ۲۱ میلیارد تومانی شرکت آب و فاضلاب استان

بحران آب در کمین ۳۱۲ روستای استان مرکزی/بدهی ۲۱ میلیارد تومانی شرکت آب و فاضلاب استان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان مرکزی گفت: با شرایطی که با آن مواجه هستیم در صورتی که مردم صرفه جویی لازم را نداشته باشند و مسئولین اعتبارات لازم را در اختیار شرکت قرار ندهند تا پایان تابستان ۳۱۲ روستای استان با مشکل جدی در تامین آب آشامیدنی مواجه می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی صفر حیدری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب، گفت: در بررسی های که صورت گرفته است در صورتی که مشترکان آب در روستاها صرفه جویی لازم را نداشته باشند 312 روستای استان تا پایان تابستان بامشکل تامین آب آشامیدنی رو به رو خواهند شد که اکثر این روستاها هم تحت پوشش شرکت نیستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, دیار آفتاب،, دیار آفتاب،,


حیدری به مشکلات مالی شرکت هم اشاره کرد و افزود: هم اکنون شرکت آب و فاضلاب روستایی استان 21 میلیارد تومان به پیمانکاران، مشاوران و نیروها بدهکار است.

وی افزود: در جلسه ای هم که با استاندار در خصوص بدهیهای شرکت و مشکلات در خصوص وضعیت چاه های و آبرسانی به روستاها داشتیم که متاسفانه چیزی از این جلسه بیرون نیامد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان مرکزی گفت: در این جلسه مقرر شد دستگاه های اجرایی و فرمانداری در بحث آبرسانی سیار کمک کنند و جهادکشاورزی با تانکر در بحث آبرسانی کمک کند در حالی که جهاد تانکر ندارد.

,
,
,
,
,
,


 حیدری ادامه داد: با توجه به مشکلات مالی که شرکت داشت متاسفانه در این جلسه اعتباری به شرکت اختصاص نیافت و شرکت همچنان با کمبود اعتبار دست و پنجه نرم می کند و این موضوع خلل در آبرسانی به روستاها را در بر خواهد داشت.

,
,


حیدری جمعیت کل روستا های استان را ۳۴۷ هزار نفر عنوان و خاطر نشان کرد: از نظر جمعیتی هم ۳۰۲ هزار نفر از جمعیت روستایی استان تحت پوشش شرکت قرار دارند و مابقی که حدود ۴۵ هزار نفر را شامل می شوند تحت پوشش نیستند.

انتهای پیام/ر

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه