اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پنج طرح کلان ملی متوقف شد

پنج طرح کلان ملی متوقف شد
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بند هـ قانون اختصاص یک تا ۳ درصد اختصاص اعتبارات دستگاه ها به بخش پژوهشی در بودجه سال ۹۳ دیده نشده است، گفت: پنج طرح اصلی کلان مصوب شورای عتف در فاز مطالعاتی به دلیل کمبود بودجه متوقف شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، دکتر وحید احمدی در نشست خبری امروز با اشاره به ارائه لایحه بودجه ۹۳ به مجلس از سوی رئیس جمهور افزود: علی رغم تلاش های زیادی که در این زمینه شد ولی در برخی از موارد ارقام بودجه تغییری نیافته است که این امر با توجه به مشکلات بخش پژوهشی و اجرای طرح های کلان مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با تاکید بر اینکه در لایحه بودجه سال ۹۳ بند هـ قانون یک تا ۳ درصد اختصاص اعتبارات دستگاه های پژوهشی دیده نشده است، اظهار داشت: علاوه بر این اعتبارات ارزی که طبق توافقی که با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری داشتیم مبنی‌ بر اختصاص نیم درصد از ۱۴.۵ درصد اعتبارات ارزی شرکت نفت به بخش پژوهش کشور، این موضوع در بودجه سال ۹۳ دیده نشده است.

وی با بیان اینکه این میزان اعتبارات بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار می شود، توضیح داد: جلسه‌ای با شرکت نفت داشتیم که در آن مسئولین این شرکت قول مساعد دادند که نیم درصد از ۱۴.۵ درصد اعتبارات ارزی وزارت نفت برای توسعه زیرساخت های پژوهشی و کمک به توسعه و پیشرفت طرح های کلان مصوب اختصاص یابد که این میزان بیش از ۵۰۰ میلیون دلار می‌شود.

احمدی ادامه داد: با توجه به نیازهای شدید برای تامین ارز به دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی مشکلاتی برای وزارت علوم ایجاد شده است که متاسفانه این ردیف ها نیز در بودجه ۹۳ دیده نشده است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم همچنین به وضعیت بودجه های پژوهشی این وزارتخانه در سال ۹۳ اشاره کرد و یادآور شد: در قانون بودجه سال ۹۲، ۱۲۶ میلیارد تومان از بند هـ برای تحقق یک تا ۳ درصد بودجه های پژوهشی دستگاه ها به حوزه پژوهش برای حمایت از طرح های کلان دیده شده بود که میزان اختصاص آن در بودجه سال ۹۳ صفر درصد است.

وی همچنین با بیان اینکه در بودجه ۹۲، ۵۰۰ میلیون دلار از ردیف مستقل بابت طرح های ملی مصوب شورای عتف از محل مازاد فروش نفت در نظر گرفته شده بود، خاطر نشان کرد: این میزان نیز محقق نشد. 

دبیر شورای عالی عتف ادامه داد: همچنین ذیل ردیف متفرقه مبلغ ۴۲ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که تا ماه نهم سال جاری تنها ۶۲ درصد این میزان محقق شده است.

احمدی با اشاره به اثرات کمبود اعتبارات بر طرح های کلان ملی یادآور شد: در حالی ردیف بودجه های وزارت علوم دیده نشده است که پنج طرح کلان اصلی از جمله سامانه ریلی هوشمند و کفی خودرو در فاز مطالعاتی متوقف شدند.

معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: با توجه به اثرات کمبود اعتبارات وزارت علوم بر روی تامین زیرساخت های پژوهشی و آزمایشی قرار است مذاکراتی با معاونت برنامه ریزی رئیس جمهور برای میزان اعتبار در نظر گرفته شده در لایحه ۹۳ مذاکراتی انجام گیرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: مهر

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه