اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انحراف از ۴۲درصد بندهای بودجه

انحراف از ۴۲درصد بندهای بودجه
گزارش تفریغ بودجه سال ۹۲ در حالی در صحن علنی مجلس قرائت شد که بر اساس بررسی‎های دیوان محاسبات در ۴۲ درصد بندهای بودجه، بخشی از احکام قانونی رعایت نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در مورد تفریغ بودجه سال ۹۲ قرائت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این گزارش تصریح شده است، ماده واحده قانون بودجه سال ۹۲ کل کشور دارای ۲۷۷ بند و جزء بوده است که در ۹۷ بند و جزء احکام قانونی کاملا رعایت شده و در ۱۱۷ بند و جزء بخشی از احکام قانونی رعایت نشده، در ۴۷ بند و جزء نیز اهداف مدنظر قانونگذار محقق نشده و ۴۸ بند و جزء نیز فاقد عملکرد بوده است. به عبارت دیگر در ۳۵ درصد موارد، احکام ماده واحده کاملا رعایت شده و در ۴۲ درصد موارد، بخشی از احکام قانونی رعایت نشده است.

,

این گزارش در خصوص عملکرد بودجه دولت در حوزه نفت و گاز، حوزه پولی و بانکی، اوراق مشارکت، صندوق توسعه ملی، هدفمند کردن یارانه ها، واگذاری شرکت های دولتی و عملکرد بانک مرکزی است.

,

در پایان نیز دیوان محاسبات خواستار تحول اساسی در نظام بودجه ریزی کشور از بودجه ریزی برنامه ای به سمت بودجه ریزی بر مبنای عملکرد شده است.

,

همچنین تاکید شده به منظور جلوگیری از انحراف عملکرد صندوق توسعه ملی از اهداف تعیین شده در اساسنامه و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری باید حتی المقدور از ریالی کردن منابع صندوق توسعه ملی در قوانین بودجه سنواتی خودداری شود.

, ‌,

دیوان محاسبات با انتقاد از تورم قوانین در ایران، خواستار اقدامی عاجل و ضروری در تنقیح قوانین شده است.

,

علاوه بر این دیوان محاسبات اعلام کرده است جامع نبودن بودجه کل کشور از حیث پیش‌بینی بودجه کلیه دستگاههای برخوردار از بیت المال باعث شده عملا بسیاری از دستگاههای عمومی و دولتی که در بخش عمومی فعالیت دارند از حوزه نظارت مالی مجلس خارج شوند.

, ‌]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه