logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بی‌احتیاطی راننده پژو حادثه آفرید

واژگونی مینی‌بوس با 20 سرنشین در شرق مازندران/ 15 نفر راهی بیمارستان شدند

واژگونی مینی‌بوس با 20 سرنشین در شرق مازندران/ 15 نفر راهی بیمارستان شدند
بر اثر بی‌احتیاطی راننده خودرو پژو یک دستگاه خودرو مینی‌بوس در مسیر جاده نکا به بهشهر واژگون شد که در این حادثه 15 نفر مجروح و راهی بیمارستان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی مازندران گفت: بر اثر بی‌احتیاطی راننده یک دستگاه خودرو پژو در مسیر جاده بهشهر به نکا، خودرو مینی‌بوس با 20 سرنشین واژگون شد.

مهین تفضلی درباره جزییات بیشتر این حادثه بیان داشت: براساس اعلام شاهدان حادثه و اظهارات مصدومان راننده یک دستگاه خودرو پژو در مسیر حرکت خودرو مینی‌بوس قرار گرفت که منجر به واژگونی آن شد.

وی تصریح کرد: این حادثه بعد از عبور کمیشان در مسیر جاده نکاه به بهشهر رخ داد و بلافاصله پس از اطلاع حادثه به مرکز پیام اورژانس 115 مازندران سه دستگاه آمبولانس اورژانس و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.

 وی با اشاره به اینکه از مجموع 15 مصدوم، 11 مصدوم توسط آمبولانس اورژانس 115 و چهار مصدوم دیگر توسط آمبولانس هلال احمر به مراکز درمانی اعزام شدند، خاطرنشان کرد: تکنسین‌های اورژانس 115 اقدامات اولیه پیش بیمارستانی مجروحان را در محل وقوع حادثه انجام دادند و سپس 6 مصدوم به بیمارستان امام حسین نکا، چهار مصدوم به بیمارستان بوعلی نکا و پنج مصدوم دیگر نیز به بیمارستان امام خمینی بهشهر منتقل شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی مازندران با بیان اینکه حال عمومی بیشتر مصدومان رضایت‌بخش گزارش شده است، یادآور شد: در بین مصدومان یک خانم 48 ساله به دلیل پارگی شدید دست راست و یک خانم دیگر به دلیل ضربه شدید به سر بد حال بودند که در بیمارستان بستری شدند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه