logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان یزد:

سنگ کاری صحن حضرت زهرا(س) توسط یزدی‌ها/ نظر اهل بیت(ع) درباره بازسازی عتبات توسط ایرانی‌ها

سنگ کاری صحن حضرت زهرا(س) توسط یزدی‌ها/ نظر اهل بیت(ع) درباره بازسازی عتبات توسط ایرانی‌ها
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان یزد به مردم استان یزد مژده داد قرار است نماچینی، کاشی کاری و سنگ کاری یک بدنه از صحن حضرت فاطمه زهرا(س)به استان یزد تحویل داده شود که در حال پیگری آن و اعزام چندین هزار نفر برای این کار هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزد آوا، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان یزد اظهار کرد: چندین سال راه کربلای حسینی و عتبات عالیات بر روی مردم بسته بود و اجازه زیارت نداشتند، اما پس از سقوط رژیم بعث عراق راه کربلا باز شد و در سال 82 ستاد بازسازی عتبات عالیات تشکیل و رهبر معظم انقلاب نمایندگانی را به دلیل حساسیت و ماموریت این ستاد انتخاب کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد آوا,

حجت الاسلام سید حبیب الله میرخلیلی گفت: تاکنون 173 طرح و پروژه در کربلا، سامرا، کاظمین، مسجد سهله، مسجد کوفه، مسجد حنانه و ... توسط ستاد بازسازی انجام گرفته است.

,

وی ساماندهی و توسعه حرم امام علی(ع) را از اقدامات ستاد بازسازی نام برد و ادامه داد: تاکنون 90درصد از پروژه صحن حضرت فاطمه الزهرا در حرم امیرالمومنین(ع) انجام شده است و اقدامات تزئینی آن در دست انجام است.

,

حجت الاسلام میرخلیلی به مردم استان یزد مژده داد قرار است نماچینی، کاشی کاری و سنگ کاری یک بدنه از صحن حضرت فاطمه زهرا(س)به استان یزد تحویل داده شود که در حال پیگری آن و اعزام چندین هزار نفر برای این کار هستیم.

,

وی با بیان اینکه نیاز به همراهی تمامی ارادتمندان و عاشقان اهل بیت(ع) در ساخت این صحن داریم، افزود: در سال 93 یک میلیارد و 200 میلیون تومان نذورات مردمی، بیش از دو کیلو طلا و معادل 500 میلیون تومان قالی، موکت، پتو  غیره جمع آوری و ارسال شد.

,

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان با اشاره به ساخت صحنی در کربلای معلی به نام حضرت زینب(س) گفت: زمین این صحن آماده شده و حتی نماز عید قربان و دعای عرفه نیز در این صحن برگزار شده است.

,

حجت الاسلام میرخلیلی با اشاره به نظر اهل بیت(ع) به حضور ایرانیان در بازسازی عتبات عالیات  افزود: حضرت آیت الله شیخ مهدی کربلایی تولیت حرم امام حسین(ع) و حرم ابوالفضل(ع) را به عهده دارد و امام جمعه موقت کربلاو امام جماعت ثابت حرم امام حسین(ع) پشت قتلگاه است، وی در برابر خواسته افرادی که از ستاد عتبات عالیات ایران برای قرارداد پروژه صحن حضرت زینب(س) رفته بودند تعلل کرده بود.

,


وی ادامه داد: آیت الله شیخ مهدی کربلایی می‌گوید من از خانه به سمت حرم امام حسین(ع) حرکت کردم در مسیر یکی از علمای سادات ساکن لبنان که به ایشان ارادت دارم  با من تماس گرفت و گفت از کربلا چه خبر کسی برای ساخت و ساز به تو مراجعه نکرده که من قضیه مراجعه ایرانیان برای ساخت و ساز صحن حضرت زینب(س) را عنوان کردم این عالم در ادامه گفت من دیشب خواب دیدم از باب قبله امام حسین(ع) می‌خواهم وارد شوم که وجود مبارک حضرت پیامبر(ص) و امام علی(ع) و یک بی‌بی که حضرت فاطمه زهرا(س) بودند ازباب قبله حرم بیرون آمدند و جلوی در ایستادند و یک لحظه متوجه شدم حضرت آیت الله بهجت هم جلوی امیر المومنین(ع) قرار داد؛ در این هنگام حضرت زهرا(س) قنداقه‌ای را به رسول خدا(س) دادند و ایشان هم آن را به آیت الله بهجت دادند و گفتند این طفل را بزرگ کنید و از این جا بود که من یقین پیدا کردم که خود اهل بیت(ع) نیز نظر خاصی به حضور و مشارکت ایرانی‌ها در بازسازی عتبات عالیات دارند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه