اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس روانشناسی:

برگزاری کنسرت و اردوهای مختلط در دانشگاه ها درمان کاذب برای یک دروغ بزرگ است/شادی های کاذب نباید موجب افتادن در دام شیطان شود

برگزاری کنسرت و اردوهای مختلط در دانشگاه ها درمان کاذب برای یک دروغ بزرگ است/شادی های کاذب نباید موجب افتادن در دام شیطان شود
کارشناس روانشناسی گفت: افرادی که ملت ایران را افسرده معرفی می کنند با پیچیدن نسخه های درمانی کاذب درصدد رسیدن به اهداف شوم خود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهدی مرادی در گفت و گو با نبض سحر، با بیان این مطلب که در دنیایی قرار داریم که از هر ابزاری برای کشاندن جوان ایرانی به فساد و شهوات جنسی استفاده می شود،اظهار داشت: طبیعی است قشر تحصیلکرده و فرهیخته ، به علت دارابودن روشن بینی و تفکر انتقادی که به دنبال دلیل و توجیه قانع کننده است، در برابر این مساله مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر,

وی گفت: بنابراین باید یک توجیه به ظاهر علمی و روانشناسانه برای اقناع این قشر وجود داشته باشد و آن عبارت است از همان دروغ محض و خباثت آمیزی که رهبری معظم در دیدارشان با دانشجویان به آن اشاره فرمودند؛ یعنی قرار داشتن جوان ایرانی در رتبه بالایی از افسردگی!!!

,


این کارشناس روانشناسی گفت:بدیهی است وقتی این مساله را به عنوان یک بحران،در دانشگاه جلوه دادند و توانستند به دانشجو،قرار داشتن در درجه بالای افسردگی را تلقین کنند، به راحتی درمان های کاذب و موذیانه خود یعنی برگزاری کنسرت و اردوی مختلط و ... را به خورد او می دهند.

,
,


وی در ادامه با اشاره به نگاه دین و روانشناسی به تفریح و شادابی گفت: نشاط و شادابی معنوی و توجه به ابزارهای آن، به آن عمق و معنایی که در دین عزیز اسلام وجود دارد، در روانشناسی تاریخچه گسترده و روشنی ندارد, ولی توجه روانشناسان معاصر به این حوزه در قالب مسایلی چون بهزیستی روانی و هوش معنوی روبه گسترش است.

,
,


مرادی گفت: برای بیان دیدگاه دین در مورد نشاط و تفریح مطلبی را از شهید بهشتی نقل می کنم: " اصولا تفریح یکی از نیازهای زندگی انسان است. یعنی نه فقط به عنوان تجدید قوا بلکه به عنوان یکی از نیازهای اصلی مطرح است. یک نیاز طبیعی است نه یک نیاز ارادی. اسلام دین نشاط است و به بهره مند شدن از زیبایی ها و مواهب زندگی و عوامل نشاط آور اهمیت می دهد. ودر سوره اعراف آیه ٣٢ نیز این مطلب تصریح شده است.(1)"

,
,


وی در پایان گفت: بنابراین نه دین اسلام و نه روانشناسی مخالف نشاط و شادابی نیستند، بلکه باید مراقب بود ابزارها از دام های شیطان نباشند. 

,
,

پی نوشت: (1)بهشتی,سید محمد (1386),موسیقی و تفریح در اسلام. تهران: بنیاد نشر آثار و اندیشه های شهید بهشتی.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه