اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بزرگداشت سالروز سفر مقام معظم رهبری به تبریز / آیت الله گلپایگانی سخنران ویژه همایش ۵ مرداد

بزرگداشت سالروز سفر مقام معظم رهبری به تبریز /  آیت الله گلپایگانی سخنران ویژه همایش ۵ مرداد
اولین همایش گرامیداشت ۵ مرداد سالروز سفر مقام معظم رهبری به آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز برگزار می شود و آیت الله گلپایگانی به عنوان سخنرانی ویژه این همایش به تبریز سفر می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ائل پرس، مسلم اورنگی، رئیس بسیج اساتید آذربایجان شرقی و مسئول برگزاری این همایش در جمع خبرنگاران از برگزاری این همایش خبر داد و گفت: این همایش پنجم مرداد ماه در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می شود، دبیرخانه این همایش تشکیل شده و تا کنون ۲۰ مقاله به این دبیرخانه ارسال شده است و علاقمندان نیز جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت ۵mordad.ir  مراجعه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در رابطه با محورهای این همایش افزود: نقش سفرهای استانی مقام معظم رهبری در تبیین و تحکیم وحدت ملی، تبریز و آذربایحان از منظر مقام معظم رهبری، نقش آیت الله مجتهد شبستری در شکل گیری حماسه ۸ دی، شاخصه ها و مولفه های مدیریتی مقام معظم رهبری در مدیریت بحران ها و نقش روحانیت استان آذربایجان شرقی در شکل گیری و تداوم انقلاب اسلامی از مهم ترین محورهای این همایش می باشد.

,

اورنگی اضافه کرد: علاقمندان جهت ارائه مقاله می توانند تا ۲۵ تیرماه سال جاری مقالات خود را به سایت این همایش ارسال کنند.

,

وی با بیان اینکه این همایش به صورت یکروزه برگزار خواهد شد، ادامه داد: آیت الله محمد گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری مهمان و سخنران ویژه این مراسم می باشند، هم چنین آیت الله مجتهد شبستری نیز از دیگر سخنرانان این همایش می باشد.

,

وی هم چنین خاطرنشان کرد: چند مقاله سفارشی توسط برخی اساتید بنام حوزه و دانشگاه در این همایش ارائه خواهد شد.

,

وی گفت: یکی از اهداف برگزاری این همایش، تجلیل از خدمات و زحمات آیت الله محسن مجتهد شبستری در استان آذربایجان‌شرقی و رونمایی از کتاب های ایشان با عناوین ولایت فقیه، سبک زندگی، تفسیر سوره حمد و اخلاص و مجموعه خطبه های تدوین شده ایشان می‌باشد.

,

رئیس بسیج اساتید آذربایجان شرقی تاکید کرد: در پایان این همایش از دو کتابی که جمع بندی مقالات در آن درج خواهد شد، رونمایی می شود.

,

حجت الاسلام حسن کاملی فرد، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا نیز در این نشست گفت: هدف اصلی این همایش، تجلیل و تکریم از مقام شامخ ولایت و رهبری است و در کنار آن از زحمات ارزشمند آیت الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در استان نیز تجلیل می شود.

,

وی افزود: امروز، راهبرد دشمن برای مقابله با نظام، تهاجم فرهنگی است و با سیاست های تهاجمی خود، نقاط قوت ما همچون ولایت فقیه را هدف قرار داده است.
 
 وی برنامه های ماهواره ای، ایجاد سایت های معاند نظام و مبتذل را از دیگر عوامل تهدید کننده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۶۴ شبکه فارسی زبان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و آرمان های اسلامی آن فعالیت کرده و سعی می کنند با تبلیغ فرهنگ غربی، آیین اسلام و آرمان های انقلاب را در ایران تخریب کنند.
 
 حجت الاسلام کاملی فرد، برخورداری از نعمت ولایت فقیه را مهم ترین نقطه قوت جمهوری اسلامی عنوان و ابراز کرد: با توجه به تاثیر مهم ولی فقیه در تمامی حوزه های مهم کشور و محبوبیت شخص ایشان، دشمن درصدد است با جنجال های رسانه ای، ولایت فقیه را تخریب کند
 
وی ادامه داد: تنها شخصی که به صورت واقعی به هدف امام راحل اعتقاد داشته و عزم جدی برای تداوم مکتب امام خمینی(ره) دارد، شخص مقام معظم رهبری است.
 
وی گفت: تقویت جبهه مقاومت و بیداری اسلامی مهم ترین مطالبه رهبر معظم انقلاب از مسئولان است و همیشه این مهم را یکی از اولویت های جمهوری اسلامی عنوان کرده اند.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا  با بیان اینکه این همایش با همکاری بسیج اساتید، جهاددانشگاهی، دانشگاه‌ها، حوزه و اکثر دستگاه های اجرایی استان، پنجم مرداد ماه سال جاری در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می شود، تاکید کرد: تلاش می شود محورهای برگزاری این همایش در سال های بعد افزایش یافته و به لحاظ کیفی توسعه یابد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه