اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خدابنده خبر داد

کشف و معدوم سازی 845 کیلوگرم فرآورده فاسد و غیر قابل مصرف در خدابنده

کشف و معدوم سازی 845 کیلوگرم فرآورده فاسد و غیر قابل مصرف در خدابنده
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان خدابنده گفت: با انجام عملیات 485 مورد بازدید از مراکز نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی 845 کیلوگرم از این فرآورده های فاسد و غیرقابل مصرف کشف، ضبط و با رعایت موازین بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف خارج شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از اشراق آنلاین،مهدی حیدری افزود: طی چهار ماهه نخست سالجاری با انجام 750 نفرساعت نظارت، 485 مورد از مراکز عرضه و توزیع مواد خام دامی درسطح شهرستان خدابنده بازدید به عمل آمده است.

وی یادآورشد: در این بازدیدها، پرونده تخلف 28 واحد قصابی و 19 واحد مرغ فروشی تنظیم و به مراجع قضایی این شهرستان ارجاع داده شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خدابنده، علت تخلف واحدهای قصابی را کشتارهای غیرمجاز و غیربهداشتی و تخلف واحدهای عرضه مرغ را قطعه بندی و بسته بندی های غیرمجاز بیان کرد.

حیدری متذکر شد: در صورت مشاهده چنین تخلف هایی در سطح این شهرستان، مورد تخلف بدون هرگونه اغماضی به مراجع قضایی ارجاع داده خواهد شد تا برابر قانون و مقرارت برخورد شود.

وی تاکیدکرد: طی 485 مورد بازدید از مراکز نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی 845 کیلوگرم از این فرآورده های فاسد و غیرقابل مصرف کشف، ضبط و با رعایت موازین بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف خارج شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خدابنده، با اشاره به اکیپ های ویژه نظارت به مناسب ماه مبارک رمضان در این شهرستان گفت: این نظارت ها در قالب دو اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت با پنج نیرو از ابتدای این ماه در دو شیفت کاری فعال هستند.

حیدری، شیفت‌های کاری اکیپ های نظارت بر مراکز نگهداری، بسته بندی و عرضه مواد خام دامی را هشت صبح تا 14 ظهر و 14 تا 20 شب بیان کرد.

وی از عموم شهروندان خدابنده خواست، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود، اعم از گوشت سفید، قرمز و ماهی را از مراکز معتبر، مجاز و مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند.

حیدری تاکید کرد: شهروندان در صورت داشتن هرگونه سوال و یا مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مورد را با شماره تلفن 1512 جهت بررسی در میان بگذارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه