اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دلیل اصلی خروج کاسیاس از رئال

دلیل اصلی خروج کاسیاس از رئال
در تصاویری که یک شبکه تلویزیونی از صحبت‌های فلورنتینو پرس گرفت، دلیل اصلی خروج کاسیاس از رئال مادرید مشخص شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آس، ایکر کاسیاس پس از 25 سال رئال مادرید را ترک کرد و راهی تیم پورتو پرتغال شد. فلورنتینو پرس که بسیاری بر این باورند یکی از دلایل اصلی خروج ایکر از سانتیاگو برنابئو بوده است تاکید دارد از کاسیاس خواسته در رئال مادرید از دنیای فوتبال خداحافظی کند اما بنا به خواسته خود ایکر، او مجبور به فروش کاسیاس شده است؛ حرفی که خیلی‌ها آن را باور نمی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

برنامه تلویزیونی Cuatro در حالی که پرس در حال گفت‌وگو با افیگینیو آلبادالخو، رییس گروه هواداری رامون مندوزا بود صحبت‌هایی را ضبط و در برنامه‌ای اختصاصی پخش کرد. پرس در آن صحبت ها گفته بود: با ایکر در مورد ماندن در رئال مادرید حرف زدم. دلیل اصلی و در واقع انگیزه او برای ترک رئال این بود که از شرایطی که داشت خسته شده بود.

,

 

,

آلبادالخو به پرس می‌گوید که باید برای نگه داشتن او در رئال مادرید حکم می‌کردی که بماند اما پرس در پاسخ می گوید: نه، با او حرف زدم و متوجه شدم که ایکر دیگر نمی‌خواهد در مادرید بازی کند. او به شدت از شرایطی که داشت خسته شده بود. او می‌خواست از رئال برود تا از دست کسانی که همیشه او را هو می‌کردند و به چالش کشیده بودند راحت شود.

,

 

,

پرس روز گذشته (سه شنبه) در مورد اینکه از کاسیاس خواسته در رئال مادرید بازنشسته شود نیز گفت: در طول 25 سال گذشته، ایکر احترام و ستایش همه رئالی‌ها را برای خود کسب کرد. رفتار او همیشه عالی بوده است. بهترین دروازه‌بان تاریخ باشگاه رئال مادرید و بهترین دروازه‌بان تاریخ کشور اسپانیا اکنون رئال مادرید را ترک می‌کند. ایکر اینجا را ترک می‌کند زیرا خودش اینطور خواسته است. هیچ کس از باشگاه رئال از او نخواسته بود که تیم را ترک کند. همه ما درک می‌کنیم که کاسیاس دوست داشت شروع تازه ای داشته باشد. به او گفتم که تا بازنشستگی در رئال مادرید بماند اما خب، دلایل او را هم برای رفتن از رئال درک می کنم.

,

 

,

پرس ادامه داد: هواداران رئال مادرید همواره ایکر را به یاد خواهند داشت و بدون شک او را یکی از بزرگترین بازیکنان می‌دانند. خودش دوست داشت اینطور شود و ما هم آن را پذیرفتیم. به دنبال این هستیم تا دیداری دوستانه برای خداحافظی رسمی او از پیراهن رئال مادرید ترتیب دهیم. در هر حال به کاسیاس گفتم در رئال مادرید بازنشسته شود. رائول گونزالس هم فکر می کرد می تواند در جایی غیر از رئال هم فوتبال بازی کند. ایکر هم این حق را داشت که از ما بخواهد رئال مادرید را ترک کند. نمی دانم چه حرف‌هایی در مورد ایکر زده می شود. همواره از همه بازیکنانم دفاع کرده ام.

,

 

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه