اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هانی زاده در گفتگو با دانا:

کنگره آمریکا به رژیم صهیونیستی وابسته است/ احتمال تغییرات اساسی از سوی کنگره آمریکا در متن توافقنامه وجود دارد

کنگره آمریکا به رژیم صهیونیستی وابسته است/ احتمال تغییرات اساسی از سوی کنگره آمریکا در متن توافقنامه وجود دارد
این کارشناس حوزه بین الملل درخصوص نقش شورای امنیت در افزایش ضمانت اجرایی توافقات گفت: نخستین گام این است که شورای امنیت تشکیل جلسه دهد و شش قطعنامه ای که علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب کرده است را لغو کند. پس از این مرحله می توان امیدوار بود که سایر تعهدات آنها نیز عملی شود.
[

 حسن هانی زاده کاشناس حوزه بین الملل در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا درخصوص روند بررسی توافق هسته‌ای در کنگره آمریکا بیان داشت: از آنجایی که وابستگی اغلب اعضای کنگره آمریکا به رژیم صهیونیستی کاملا آشکار است؛ لذا به نظر می رسد در دو ماه آینده اعضای کنگره امریکا تلاش می کنند تا در موضوع جمع بندی و توافقنامه نهایی کارشکنی کنند و حتی ممکن است که این توافقنامه را به تصویب نرسانند و یا تغییرات اساسی در آن ایجاد کنند. بنابراین نمی توان نسبت به دورنمای تصویب این قطعنامه در کنگره آمریکا خوشبین بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: باتوجه به موضع گیری های تند سناتورهای آمریکایی به نظر می رسد که هم اوباما و هم جان کری در آینده تحت تأثیر فشارهای اعضای کنگره آمریکا قرار خواهند گرفت؛ ولی با این حال از آنجایی که اختیارات رئیس جمهور آمریکا در این خصوص زیاد است می تواند با استفاده از اختیارات خودش طرح کنگره آمریکا را وتو کند.

,

 

,

این کارشناس مسائل سیاسی درمورد رویکرد مجلس شورای اسلامی به جمع بندی مذاکرات هسته ای و تصویب نهایی آن ابراز داشت: مجلس ما تابعی از شرایط جهانی خواهد بود و اگر کنگره آمریکا متن توافقنامه را بپذیرد، قطعا مجلس شورای اسلامی هم با دید بازتری نسبت به توافقنامه نگاه خواهد کرد؛ اما اگر آمریکایی ها کارشکنی کنند، قطعا اعضای مجلس نیز موضع گیری خواهند کرد. به نظر می آید که نمایندگان مجلس شورای اسلامی با هوشمندی درپی این هستند که موضع گیری کنگره آمریکا مشخص شود و سپس نسبت به توافقات حاصل شده واکنش نشان دهند.

, مجلس ما تابعی از شرایط جهانی خواهد بود و اگر کنگره آمریکا متن توافقنامه را بپذیرد، قطعا مجلس شورای اسلامی هم با دید بازتری نسبت به توافقنامه نگاه خواهد کرد, مجلس ما تابعی از شرایط جهانی خواهد بود و اگر کنگره آمریکا متن توافقنامه را بپذیرد، قطعا مجلس شورای اسلامی هم با دید بازتری نسبت به توافقنامه نگاه خواهد کرد,

 

,

وی در مورد تبلیغات رسانه ای کشورهای غربی به تسلیم ایران در برابر فشارها و حیاتی بودن این توافق برای آمریکا اذعان داشت: باتوجه به شرایط منطقه و نیاز شدید آمریکا و غرب به جایگاه مهم جمهوری اسلامی ایران در مقابله با گروهک های تروریستی و بحران های منطقه ای، آمریکا و غربی ها بیش از ایران نیازمند یک توافق بودند. بنابراین این صحبت ها و اظهار نظرها صرفا جنبه مصرف داخلی دارد و ارتباطی به مسائل منطقه ای ندارد.

,

 

,

هانی زاده ادامه داد: هم آمریکایی‌ها و هم غربی ها علی رغم موضع گیری های دوگانه خود در رسانه ها، در پشت پرده به توانمندی های ایران در حل بحران های منطقه ای اعتراف می کنند. بنابراین به نظر می رسد که اگر توافق ایران و 5+1 نهایی شود؛ فصل جدیدی در همکاری های ایران و جامعه جهانی و غرب برای حل بحران های منطقه ای آغاز خواهد شد.

,

 

,

این کارشناس حوزه بین الملل درخصوص نقش شورای امنیت در افزایش ضمانت اجرایی توافقات گفت: نخستین گام این است که شورای امنیت تشکیل جلسه دهد و شش قطعنامه ای که علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب کرده است را لغو کند. پس از این مرحله می توان امیدوار بود که موضوع لغو تحریم ها، برداشته شدن موانع امور تجاری و اقتصادی و همچنین آزادسازی پول های بلوکه شده ایران نیز اجرایی شود. در غیر این صورت ممکن است براثر فشارهای داخلی و خارجی به برخی کشورهای غربی، آنها از تعهداتشان شانه خالی کنند.

, نخستین گام این است که شورای امنیت تشکیل جلسه دهد و شش قطعنامه ای که علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب کرده است را لغو کند. پس از این مرحله می توان امیدوار بود که موضوع لغو تحریم ها، برداشته شدن موانع امور تجاری و اقتصادی و همچنین آزادسازی پول های بلوکه شده ایران نیز اجرایی شود., نخستین گام این است که شورای امنیت تشکیل جلسه دهد و شش قطعنامه ای که علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب کرده است را لغو کند. پس از این مرحله می توان امیدوار بود که موضوع لغو تحریم ها، برداشته شدن موانع امور تجاری و اقتصادی و همچنین آزادسازی پول های بلوکه شده ایران نیز اجرایی شود.,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه