اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با چند تغییر دیگر، آیا مازندران آرام می‌شود؟

با چند تغییر دیگر، آیا مازندران آرام می‌شود؟
با تغییر سه بخشدار دیگر در عباس‌آباد و فرماندار ویژه بابل، پیش‌بینی می‌شود چند تغییر دیگر در شرف انجام باشد تا شاید فضای سیاسی و انتخاباتی مازندران یکپارچه و احتمالاً آرام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از خبرنگار بلاغ، در پی جریان‌سازی‌های ماه‌های اخیر افراطیون اصلاح‌طلب علیه استاندار مازندران به‌منظور تحمیل گزینه‌های خود در جایگاه‌های مدیریتی به‌ویژه فرمانداران و بخشداران، که نقش تعیین‌کننده‌ای در برگزاری انتخابات اسفندماه سال‌جاری دارند، تغییرات روزهای اخیر به‌ویژه برکناری فرماندار بابل، این پیام را به همراه دارد که سرانجام ربیع فلاح تغییر در 5 فرمانداری شهرهای: بابل، ساری، بهشهر، آمل و تنکابن را پذیرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

براین اساس، باید انتظار برگزاری جلسات تودیع و معارفه فرمانداران این شهرها را در آینده داشت تا قطعه دیگری از پازل مورد نظر اصلاح‌طلبان مازندرانی در برپایی انتخابات کامل شود.

برگزاری موج همایش‌های تبلیغاتی و انتخاباتی در شهرهای مختلف مازندران از سوی اصلاح‌طلبان به همراه شایعات متعدد تغییر استاندار، که به تغییرات گسترده در سطح دستگاه‌های اجرایی استان رضایت داده بود، سناریویی را رقم زد که در آن علاوه بر دراختیار گرفتن فضای سیاسی و انتخاباتی مازندران، مقهورسازی استاندار، که رئیس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در مازندران بوده، برای تمکین کامل در قبال خواسته‌های اصلاح‌طلبان تندرو گنجانده شده بود.

باوجود انتظار گروه‌های سیاسی از مقامات دولتی برای تامین نظرات جناحی آنان در انتصابات، نکته اساسی در بی‌طرفی این مقامات و تنظیم معیارهای انتصاباتی بر مبنای شایستگی‌هاست که در صورت عدم رعایت این معیارها و تمکین در قبال خواسته افراطیون، شائبه برگزاری جهت‌دار انتخابات و تردید در آن برای مردم مازندران، خسارت جبران‌ناپذیری را در پی دارد که کاهش مشارکت و آسیب در اعتماد، از مهم‌ترین آنهاست و توقع از آقای استاندار، مراقبت جدی بر مولفه‌های اعتماد عمومی است.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه