اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خطیب نماز عید فطر شهرکرد:

مسولان، مذاکرات را در راستای ولایت مداری دنبال کنند/ خدمت صادقانه اولویت اصلی خادمان نظام باشد

مسولان، مذاکرات را در راستای ولایت مداری دنبال کنند/ خدمت صادقانه اولویت اصلی خادمان نظام باشد
امام جمعه شهرکرد گفت: مذاکره کنندگان و مسولان ارشد کشور به یادداشته باشند که مذاکرات را در راستای ولایت مداری و فرامین مقام معظم رهبری دنبال کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  بام ایران خبر، حجت الاسلام محمد علی نکونام صبح امروز در خطبه های نماز عید فطر شهرکرد که با حضور جمع کثیری از مومنان در مصلی امام خمینی (ره) شهرکرد برگزار شد، گفت: در هفته اخیر قرار است که پرونده هسته ای و نتایج مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 برای بازنگری در تحریم ها به شورای امنیت برود، مسولان آگاه باشند که دشمن برای اینکه جمهوری اسلامی ایران را در منگنه قرار دهد، گوش خوابانده است.

حجت الاسلام نکونام افزود: مذاکره کنندگان و مسولان ارشد کشور به یاد داشته باشند که مذاکرات را در راستای ولایت مداری و فرامین مقام معظم رهبری دنبال کنند.

وی گفت: بکوشیم همچنان بایکدیگر همدل و همزبان باشیم که یکی از ضرورت های مهم استان چهارمحال و بختیاری الف و وحدت مردم و مسولان بایکدیگر است.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به همراهی مردم در تمامی برهه های زمانی با نظام، یاد آورشد: مسولان باید قدر این مردم از خود گذشته را بدانند و وعده های صادقه به آن ها دهند چرا که این مردم در راهپیمایی ها، انتخابات ها، تجمعات مورد حمایت نظام و همچنین همه صحنه های جمهوری اسلامی هرماه بوده اند و وظیفه مسولان است که آنان را به نظام امیدوار کنند.

وی در بخشی دیگر از خطبه های نماز عید فطر گفت:ماه رمضان با تمامی فضائل خود گذشت و بر همه مومنان فرض است که همواره رمضانی باشند، اعمال صالحه را مداومت کنند و اصول و احکام الهی را به طور شایسته در زندگی ساری و جاری کنند.

خطیب نماز عید فطر شهرکرد ادامه داد: برخی از اعمال مردم امروزه به یک عادت غلط تبدیل شده است همانند برپایی سفره های تجملاتی هم در جشن ها و هم در عزاداری ها که این موضوع می تواند آسیب جدی برای اقشار مختلف باشد.

وی گفت: از ریخت و پاش تا آنجا که می توانیم جلوگیری کنیم و صرفه جویی را مدنظر قرار دهیم، ازدواج آسان را بر فرزندان خود هموار کنیم تا مبادا به این امر پسندیده دغدغه جوانان ما باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه