logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عضو مجلس خبرگان رهبری:

زمینه سو استفاده امریکایی ها از توافق را باید از بین برد/نظام اسلامی از مواضع استکبار ستیزی خود عدول نکرده است

زمینه سو استفاده امریکایی ها از توافق را باید از بین برد/نظام اسلامی از مواضع استکبار ستیزی خود عدول نکرده است
آیت الله حیدری اظهار داشت:آمریکایی ها پا را از گلیم خود درازتر کرده اند و حتی به رسمیت نشناختن اسرائیل توسط ایران هم اعتراض کرده اند آنها می خواهد ایران دست از حمایت از مقاومت بردارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز، آیت الله حیدری عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه سیاست ما در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد اظهار داشت:پس از اعلام خبر توافق هسته ای این توهم در برخی افراد در داخل و خارج کشور به وجود آمد که گویا نظام اسلامی دارد از مواضع اولیه خود در باب استکباری ستزی عدول کرده است و یک حالت سازشکاری در برابر امریکا گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز،,
 
,
وی ادامه داد:مقام معظم رهبری برای مقابله با اینگونه توهمات در عید فطر موضوع محکم جمهوری اسلامی را مورد تاکید مجدد قرار دادند که هیچگونه تغییری در سیاست نظام نسبت به امریکا ایجاد نشده است.
,
 
,
 
,
آیت الله حیدری در خصوص این فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند"ما از حمایت دوستانمان در منطقه دست نخواهیم کشید" گفت:آمریکایی ها پا را از گلیم خود درازتر کرده اند و حتی به رسمیت نشناختن اسرائیل توسط ایران هم اعتراض کرده اند آنها می خواهد ایران دست از حمایت از مقاومت بردارد.
,
 
,
 
,
وی با بیان اینکه توافق هسته ای با مسیر قانونی را طی کند تاکید کرد:مجلس باید در خصوص این توافق نظر دهد و تا وقتی مورد تصویب مجلس قرار نگیرد هیچگونه مشروعیتی ندارد.
,
 
,

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد:آمریکایی ها یک عبارت های دوپهلویی در توافق لوزان به کار برده بود و بعد از آن سواستفاده هایی کرد و طبق نظرخودش تفسیر به رای می کرد برای همین باید مراقب این بود که در این توافق زمینه برای سواستفاده امریکایی ها وجود نداشته باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه