رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه خبر داد؛

حسن تفتیان عازم مسابقات جایزه بزرگ قزاقستان شد

حسن تفتیان عازم مسابقات جایزه بزرگ قزاقستان شد
رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه گفت: حسن تفتیان ملی پوش دو ومیدانی کشورمان صبح امروز جهت شرکت در مسابقات جایزه بزرگ آسیا عازم آلماتی پایتخت قزاقتسان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تابان تربت، سید حمید رضا امینی در گفتگو با خبرنگاران افزود: ملی پوش تربت حیدریه روز های سوم و چهارم مردادماه در مسابقات دوی 100 متر آسیا و در ورزشگاه ملی شهر آلماتی قزاقستان به مصاف رقیبان خود می رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ,  , تابان تربت,

وی بیان کرد: این مسابقات ورودی سهمیه المپیک 2016 ریودوژانیرو  برزیل می باشد و از اهمیت بالای نیز برخوردار است.

,   ,  ,

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه گفت: حسن تفتیان باید در  دوی 100 متر این مسابقات رکرود 10 ثانیه و 16 صدم ثانیه را برای خود به ثبت برساند تا راهی مسابقات المپیک برزیل شود.

,

حسن تفتیان قهرمان جوانان آسیا در ماده دوی 100 متر، نفر سوم آسیا در ماده دوی 200 متر، نفر اول مسابقات جهانی کازانوف قزاقستان و مسابقات آسیایی تایلند در ماده دوی 100 متر و رکورد دار سه دوره نوجوانان، جوانان و بزرگسالان کشور در دوی 100 متر و رکورد دار بزرگسالان کشور در دوی 200 متر بوده است.

,

این ملی پوش دیار خراسان در آخرین مسابقه جایزه بزرگ آسیا  که تیرماه امسال در تایلند برگزار شد در یک هت تریک دیدنی و با کسب سه مدال طلا قهرمان این دوره از مسابقات شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه