اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ورزش کوثر از کما خارج شد

ورزش کوثر از کما خارج شد
به همت جوانان ورزشکار و همکاری مسئولین ورزش و جوانان کوثر ورزشِ به کما رفته شهرستان، حیاتی دوباره یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیویمیز، چند سالی است که خبری از ورزشکاران پرشور، قهرمان و مدال‌آور شهرستان کوثر به گوش نمی رسد؛ شهرستانی که در ورزش‌های والیبال، فوتسال، کشتی و تنیس روی میز چندین بار قهرمان و نائب قهرمانی در استان را کسب کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیویمیز,

بی شک لازمه قهرمانی و حضور پرشور جوانان در رشته‌های ورزشی حمایت های مسئولین ورزش و جوانان در شهرستان و استان است و بیشتر بهایی که از مسئولین ذیربط به ورزشکاران اختصاص می یابد آنها را در استان بی نظیر کرده است.

,

اما دور از هر گونه متهم ساختن مسئولین؛ بایستی گفت که شهرستان کوثر با داشتن 8 سالن تهی از ورزشکار همچنان محرومیت در عرصه های ورزشی را در سطح استان یدک میکشد؛ گرچه اظهارات افتخارآفرینان و ورزشکاران شهرستان چیز دیگری را گویاست!

,

مقام‌آوران و قهرمانان شهرستان کوثر در عرصه‌های مختلف در رابطه با مهجور بودن ورزش شهرستان سوء مدیریت را عامل اصلی اُفت ورزش در شهرستان کوثر می دانند و عدم اختصاص اعتبارات ورزشی به کوثر را از دیگر عوامل مرتبط با این موضوع ذکر می کنند.

,

موضوع محرومیتی که بالاخره به ورزش شهرستان کوثر هم لطمه رساند؛ بطوری که پایین آمدن سطح ورزش و عدم توجه مسئولین به این مهم در شهرستان منجر به سوء علاقه ورزش دوستان حتی در مسابقات جام رمضان امسال شد.

,

در این میان رغم و علاقه جوانان نیز شرط است که متاسفانه امروزه فضای نا امن مجازی فرصت های جوانان را به تهدید تبدیل کرده است و آنها را از هر گونه فعالیت های ورزشی بازداشته است.

,

اما تحولاتی که اخیراَ در حوزه ورزش به چشم می خورد و بایستی آن را  بی حاشیه عنوان کرد؛ همت ورزشکاران و مسئولین جدید الانتصاب اداره ورزش و جوانان شهرستان کوثر است که در عرض یک ماه تمامی سالن های ورزشی در شهرستان کوثر را فعال و ورزشکاران را خوشحال کرده اند.

,

بهنام مظاهری؛ رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان کوثر در این رابطه به خبرنگار کیویمیز گفت: تمامی سالن های ورزشی شهرستان کوثر و تمامی رشته های ورزشی اعم از تکواندو، کنگ فو، فوتسال، فوتبال، والیبال، تنیس روی میز، برگزاری دوره آموزشی گلف ویژه بانوان کوثری، برگزاری دوره آموزشی " تنیس خاکی " آماده سازی و برگزاری دوره های مسابقات " رزمی " در سطح شهرستان فعال می باشد که جوانان و نوجوانان می توانند با هماهنگی هیات های ورزشی شهرستان و با مراجعه به اداره ورزش و جوانان کوثر در این مسابقات و دوره های ورزشی حضور پیدا کنند.

, برگزاری دوره آموزشی گلف ویژه بانوان کوثری،, برگزاری دوره آموزشی " تنیس خاکی " ,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه