اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتظار 8 ساله مردم آبدانان برای افتتاح استخر شنای این شهرستان

انتظار 8 ساله مردم آبدانان برای افتتاح استخر شنای این شهرستان
استخر سرپوشیده و نیمه‌کاره شهرستان آبدانان چند سالی است با پیشرفت "لاک‌پشتی" خود، طاقت و صبر جوانان را از بین برده و مردم از روند ساخت این استخر انتقاد دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  آبدانان خبر، شهرستان آبدانان با جمعیتی بالغ بر 50 هزار نفر، از وجود استخر شنا نیز بی بهره است و مشتاقان این رشته ی ورزشی جهت شنا به مسیر رودخانه ها، کانال ها و استخرهای آبیاری کشاورزی می روند که هم از لحاظ بهداشتی و هم از لحاظ امنیت جانی خطرناک می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آبدانان خبر,
این شهرستان همواره در فصل گرما شاهد بروز حوادثی ناگوار برای افرادی است که در محلهای غیر مجاز به شنا می‌پردازند و این بیانگر عدم توجه به خطرات شنا در رودخانه‌ها می باشد و لازم است با ساخت و توسعه استخرها از بروز چنین حوادثی جلوگیری به عمل آید.
هر چند خطرات شنا در این رودخانه‌ها بارها اطلاع‌رسانی شده ولی نبود فضاهای تفریحی و عدم وجود استخرهای شنا باعث می‌شود تا جوانان و نوجوانان به این سمت کشیده شوند و بعضا جان خود را از دست بدهند.
از طرف دیگراستخر سرپوشیده و نیمه‌کاره این شهرستان چند سالی است با پیشرفت "لاک‌پشتی" خود، طاقت و صبر جوانان را از بین برده و مردم از روند ساخت این استخر انتقاد دارند.
این پروژه از سال 86 شروع شده و تاکنون پیشرفت فیزیکی آن به 90 درصد رسیده است که اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال به این پروژه اختصاص یافته است.
این استخر بنا به وعده های مسئولین طی چند سال گذشته قرار بود که افتتاح شود ولی متأسفانه هربار به دلیلی این مهم به تعویق می افتد.
"مجید عسگری" فرماندار آبدانان در جریان بازرسی از این استخر نیمه کار به خبرنگار آبدانان خبر گفت: طولانی شدن روند اجرا و احداث پروژه های عمرانی باعث نگرانی مردم می شود.
وی با اشاره به طولانی شدن ساخت استخر شنا و سالن های ورزشی آبدانان افزود: باید سعی کنیم از طولانی شدن روند اجرای این گونه طرح ها که زمینه انتقاد و گلایه مندی مردم را بدنبال دارد، جلوگیری کنیم.
عسگری تاکید کرد: برخی طرح های عمرانی از نظر تامین اعتبار و نقدینگی مشکلی ندارند اما توسط پیمانکاران و اهمال کاری آنان تاکنون به نتیجه نرسیده و مشکلات اجتماعی و اقتصادی زیادی را تحمیل کرده اند.
وی ادامه داد: به همه کارفرمایان و پیمانکاران ابلاغ شده تا در یک پروسه زمانی منطقی نسبت به تکمیل و تحویل طرح های عمرانی مربوطه اقدام کنند در غیر این صورت از طریق فسق قرارداد و خلع ید پیمان، با آنان بر خورد می شود.
,
,
,
,
,
, آبدانان خبر,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه