اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مالک باشگاه فرهنگی ورزشی وحدت مقاومت جویبار:

خرید سهمیه لیگ کشوری شایعه است/ با قدرت در لیگ برتر مازندران شرکت می‌کنیم

خرید سهمیه لیگ کشوری شایعه است/ با قدرت در لیگ برتر مازندران شرکت می‌کنیم
مالک باشگاه فرهنگی ورزشی وحدت مقاومت جویبار گفت: خرید سهمیه لیگ کشوری توسط این باشگاه شایعه است و فعلا قصد خرید سهمیه کشوری نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جویباران، محمد فقیه از حضور تیم وحدت مقاومت جویبار در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر مازندران خبر داد و اظهار کرد: هر تیمی به دنبال کسب مقام قهرمانی است، تیم ما نیز با هدف قهرمانی بسته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,
وی افزود: امیدواریم امسال نیز همانند سال گذشته با قدرت حضور پیدا کنیم و بتوانیم به مقام قهرمانی دست یابیم.

مالک تیم وحدت مقاومت جویبار با بیان اینکه هدف بنده از تیم‌داری کشاندن جوانان به عرصه ورزش است، تصریح کرد: وقتی جوان به سمت ورزش و محیط‌های سالم ورزشی می‌آید به خودی خود انگیزه قهرمانی در وی ایجاد شده و این قضیه نمود بیشتری را برای من دارد و ارزشمند است.

وی به شایعات مربوط به خرید امتیاز لیگ دسته سه کشور نیز پاسخ داد و افزود: بنده نه در جمعی حرف از خرید سهمیه لیگ کشوری زدم و نه در نگاه من چنین چیزی وجود داشت و این اخبار اصلا درست نیست.

فقیه ادامه داد: البته اگر تیم ما در فصل جدید جوان‌گرایی کند و نتواند با قهرمانی در لیگ برتر استان به لیگ کشوری برسد شاید در فصل بعدی فقط به عشق این جوانان اقدام به خرید سهمیه لیگ کشوری کنیم تا این استعدادهای شهرستان بتوانند خود را در لیگ کشور مطرح کنند.

وی با اشاره به تأسیس سایت اطلاع رسانی باشگاه فرهنگی ورزشی وحدت مقاومت جویبار، افزود: در حال حاضر و با پیشرفت‌های به وجود آمده، هر باشگاهی برای تبلیغ فعالیت‌های خود در عرصه ورزشی و ایجاد انگیزه در بین جوانان نیاز به سایتی دارد تا بتواند هم فعالیت‌های باشگاه را در معرض دید عموم قرار دهد و هم انگیزه جوانان را افزایش دهد.

مالک باشگاه فرهنگی ورزشی وحدت مقاومت جویبار اضافه کرد: باشگاه فرهنگی ورزشی وحدت مقاومت جویبار با توجه به ماهیت مردمی بودن خود نیز اقدام به تأسیس سایتی با عنوان (http://www.vahdatmoghavemat.ir) کرده است تا کلیه اقدامات و فعالیت‌های این باشگاه در این سایت قرار بگیرد.

وی در پایان با تشکر از همه مسئولان شهرستان جویبار، خاطرنشان کرد: حضور مسئولانی مانند امام جمعه، فرماندار، شهرداری و شورای محترم جویبار در کنار ما، تماس‌ها و پیگیری‌های آنها باعث دلگرمی خواهد شد و جای خوشحالی دارد در شهری حضور داریم که مسئولانی ورزش دوست دارد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه