logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

همزمان با سالگرد اقامه اولین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی مطرح شد؛

نماز جمعه عامل وحدت مسلمین/خطبه ها سبب بیداری اسلامی و خنثی سازی فتنه ها می شود

نماز جمعه عامل وحدت مسلمین/خطبه ها سبب بیداری اسلامی و خنثی سازی فتنه ها می شود
امام جمعه محلات گفت: دلیل تفاوت و اهمیت شارع به نماز جمعه، ایجاد آگاهی‌های لازم برای اجتماع و مردم از طرف خطیب جمعه در زمینه‌های اجتماعی و سیاسی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت الاسلام مهدی ربانی امام جمعه محلات در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار صبح محلات گفت: خداوند به عبادات دست جمعی بخصوص نماز جمعه که همراه با دو خطبه عبادی و سیاسی است که خطیب در آنها مردم را به تقوا توصیه و در زمینه های اجتماعی و سیاسی آگاهی می‌دهد اهمیت بسیار زیادی داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , حجت الاسلام مهدی ربانی امام جمعه محلات در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار صبح محلات گفت: خداوند به عبادات دست جمعی بخصوص نماز جمعه که همراه با دو خطبه عبادی و سیاسی است که خطیب در آنها مردم را به تقوا توصیه و در زمینه های اجتماعی و سیاسی آگاهی می‌دهد اهمیت بسیار زیادی داده است., صبح محلات, صبح محلات, صبح محلات, صبح محلات, خداوند به عبادات دست جمعی بخصوص نماز جمعه که همراه با دو خطبه عبادی و سیاسی است که خطیب در آنها مردم را به تقوا توصیه و در زمینه های اجتماعی و سیاسی آگاهی می‌دهد اهمیت بسیار زیادی داده است.,

 

,

وی دلیل اهمیت شارع به نماز جمعه را ایجاد آگاهی‌های لازم برای اجتماع از طرف خطیب جمعه در زمینه های اجتماعی و سیاسی دانست و اظهار کرد: نمازهای جماعت باعث وحدت و همبستگی مومنین در برابر دشمنان می‌شود و نماز جمعه یک مانور از طرف مومنین در مقابل ترفندهای دشنمان است.

,

 

,

امام جمعه محلات در ادامه افزود: نماز جمعه کانونی برای جلوگیری از انحرافات فکری‌ است که ممکن است در جامعه اتفاق بیفتند و خطیب جمعه با تذکرات خود مردم را از انحرافات آگاه و دور می‌کند.

,

 

,

ربانی با اشاره به شرایط کنونی جهان اسلام گفت: همانطور که نماز جمعه و خطبه‌های آن در ایجاد بیداری اسلامی و خنثی سازی فتنه‌های دشمنان نقش بسیار موثری دارد در شرایط کنونی هم که ما به دنبال استقلال مومنین و مسلمین از دست مستکبران و کشورهای استعماری هستیم نماز جمعه می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد.

,

 

,

ربانی در ادامه افزود: پیش  از انقلاب زمینه برای برگزاری یک نماز جمعه حقیقی‌ای که در آن بتوان به مردم آگاهی کافی داد وجود نداشت به همین دلیل پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نماز جمعه به دستور امام خمینی(ره) مجددا احیاء شد.

,

 

,

وی همچنین با اشاره به اقامه نماز جمعه در ۷۰۰ شهر کشور گفت: در حال حاضر و با گذشت نزدیک به سی و اندی سال از انقلاب نماز جمعه تا اندازه ای جایگاه خود را پیدا کرده است.

,

 

,

امام جمعه محلات در پایان در خصوص برگزاری نماز جمعه در محلات گفت: در شهر محلات و از همان سالهای ابتدایی انقلاب با حکم حضرت امام(ره) آیت الله سید طه مقدسی به عنوان امام جمعه شهر محلات منصوب و نماز جمعه نیز در محلات اقامه شد.

,

 

,

پس از ارتحال آیت الله سید طه مقدسی در سال ۸۳، حجت الاسلام سیدمحمدرضا مقدسی به عنوان دومین امام جمعه محلات و از آذر ماه سال ۹۱ نیز حجت السلام مهدی ربانی به عنوان سومین امام جمعه محلات منصوب شدند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه