اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر کل بنیاد هابیلیان:

شکست منافقین در عملیات مرصاد عبرتی برای دیگر معاندین نظام شد

شکست منافقین در عملیات مرصاد عبرتی برای دیگر معاندین نظام شد
دبیر کل بنیاد هابیلیان گفت: اقدام عجیب گروهک تروریستی منافقین و شکیت آنها در عملیات مرصاد می‌تواند عبرتی برای دیگر معاندین باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید محمدجواد هاشمی نژاد در گفتگو با خبرنگار سیاسی صبح توس اظهار داشت: منافقین را نمی توان به عنوان یک گروه لحاظ کرد.
دبیر کل بنیاد هابیلیان، تصریح کرد: اکنون منافقین شفاف‌تر به‌عنوان نماد تروریست شناخته می‌شوند، البته منافقین و گروهک‌های منطقه همگی دست‌آموز کشورهای دیگر می‌باشند.
وی عنوان داشت: صدام در آن زمان سعی داشت با جدا کردن خوزستان، کشور را به‌ زانو دربیاورد و برای رسیدن به این خواسته ی خود از هیچ تلاشی، حتی استفاده از سلاح های شیمیایی فروگذار نکرد.
دبیر کل کانون خانواده شهدای ترور انقلاب اسلامی بیان داشت: صدام بعد از جنگ با توجه به اینکه باید پای میز قطعنامه ۵۹۸ قرار می‌گرفت توقع داشت با کمک ابزارهایی مانند گروهک منافقین بتواند از جمهوری اسلامی ایران امتیازاتی بگیرد که این حربه به عنوان آخرین تیر ترکش رژیم بعثی ناکام ماند.
وی خاطرنشان کرد: گروهک منافقین بدون پشتیبانی آمریکا هرگز نمی‌توانستند چنین جنایت‌های گسترده‌ای را علیه مردم ایران به انجام برسانند. این‌ها در حمایت چندجانبه لجستیکی- اطلاعاتی توانستند هم‌وطنان ما را از کودک تا کهن‌سال به خاک و خون بکشند.
دبیر کل بنیاد هابیلیان گفت: با توجه به اینکه اقدامات حقوقی باید دنبال شود اما بسیار آشکار است تروریست ریشه در آمریکا دارد و آمریکایی‌ها سال‌هاست از این ابزار برای پیشبرد اهدافشان استفاده می‌کردند.
هاشمی نژاد بیان داشت: در قرن گذشته سنای آمریکا بررسی مفصلی را انجام داد تا مصداقی برای تروریست بیابد اما طبق اعلام خودشان ازهرجهتی بخواهند به مسئله تروریست بپردازند مصداق آن خود امریکا خواهد بود، از این‌رو بررسی‌های خود را خاتمه دادند.
وی تأکید کرد: آمریکایی‌ها در هر قسمت از جهان تلاش کردند تا به اهدافشان دست یابند از ابزار ترور و کشتار وحشیانه استفاده کرده‌اند.
دبیر کل کانون خانواده شهدای ترور انقلاب اسلامی عنوان داشت: پیش‌بینی‌های گروهک‌های تروریستی همیشه غلط ازکار درآمده و تصورشان بر این بوده است که جمهوری اسلامی ایران با ترور مسئولین شکست می‌خورد و بر همین اساس جنایات وسیعی را ترتیب دادند اما به هدفشان نرسیدند.
وی افزود: منافقین در اقدامات خود کودن هستند و دست به اقداماتی می‌زنند که برگشت آن به‌سوی خودشان است.
هاشمی نژاد یادآور شد: اقدام عجیب گروهک تروریستی منافقین می‌تواند عبرتی برای دیگر معاندین باشد.
وی در انتها با اشاره بر شکست گروهک منافق در عملیات مرصاد، گفت: بسیار جالب بود رزمندگان اسلام به‌سرعت در اقدامی مناسب،دقیق و هوشمندانه عکس‌العمل نشان دادند که حکایت از آمادگی و انگیزه تقابل با جرثومه‌های فساد، جاسوسی و خیانت به ملت ایران رادارند.
انتهای پیام/ص

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه