اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

6مرداد،سالروزسفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به شهرخامنه/استقبال پرشور مردم شهرستان شبستر از مقام معظم رهبری

6مرداد،سالروزسفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به شهرخامنه/استقبال پرشور مردم شهرستان شبستر از مقام معظم رهبری
مردادماه سال ۱۳۷۲ یادآور سفر تاریخی و پرشکوه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ‌ای به آذربایجان شرقی است که هر ساله خاطرات آن روزهای خوش برای مردم آذربایجان به ویژه شهرستان شبستر تازه می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازشبسترنیوز مردادماه سال ۱۳۷۲ یادآور سفر تاریخی و پرشکوه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ‌ای به آذربایجان شرقی است که هر ساله خاطرات آن روزهای خوش برای مردم آذربایجان به ویژه شهرستان شبستر تازه می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از, شبسترنیوز , شبسترنیوز,

حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای‌ رهبر انقلاب‌ اسلامی‌ در دومین‌ روز اقامتشان‌ در شهر تبریز پیش‌ از ظهر ۶ مرداد 72برای‌ دیدار با مردم‌ شهر خامنه‌ در میان‌ استقبال‌ پرشور و گرم‌ مردم‌ این‌ شهر و شهرها و روستاهای‌ شهرستان شبستر وارد شهر خامنه‌ شدند.
مقام‌ معظم‌ رهبری‌ که‌ مسافت‌ ۷۵ کیلومتری‌ میان‌ تبریز و خامنه‌ را با اتومبیل‌ طی‌ کردند در بین‌ راه‌ به‌ ابراز احساسات‌ خالصانه‌ و مؤمنانه‌ اهالی‌ روستاهای‌ این‌ منطقه‌ که‌ مقدم‌ معظم‌ له‌ را با قربانی‌ کردن‌ دهها رأس‌ گاو و گوسفند گرامی‌ داشتند پاسخ‌ گفتند.
جمعیت‌ انبوهی‌ از مشتاقان‌ دیدار حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای‌ از اولین‌ ساعات‌ صبح‌ آن روز از شهرها و روستاهای‌ دور و نزدیک‌ با پای‌ پیاده‌ و یا با وسائط نقلیه‌ وارد شهر خامنه‌ شده‌ بودند تا با شرکت‌ در مراسم‌ استقبال‌ از رهبر محبوبشان‌ بر پیوند مستحکم‌ خود با رهبر امت‌ اسلام‌ و تبعیت‌ از ولی‌ امر مسلمین‌ تأکیدی‌ دوباره‌ نمایند.
مقام‌ معظم‌ رهبری‌ پس‌ از ورود به‌ خامنه‌ در اجتماع‌ بزرگ‌ مردم‌ این‌ منطقه‌ که‌ در استادیوم‌ ورزشی‌ این‌ شهر ترتیب‌ یافته‌ بود شرکت‌ کردند و به‌ ابراز احساسات‌ بی‌وقفه‌ آنان‌ پاسخ‌ گفتند.
رهبر انقلاب‌ اسلامی‌ در این‌ اجتماع‌ با شکوه‌ طی‌ سخنانی‌ با اشاره‌ به‌ قدمت‌ و سابقه‌ علمی‌ و فرهنگی‌ شهر خامنه‌ فرمودند: وجود دانشمندان‌، روشنفکران‌ و شخصیت‌های‌ برجسته‌ در منطقه‌ ارونق‌ و انزاب‌ نشانه‌ هوشمندی‌ و پیشرفت‌ این‌ خطه‌ در علم‌ و فرهنگ‌ است‌. مردان‌، زنان‌ و جوانان‌ خامنه‌ در خدمت‌ انقلاب‌، و سربازانی‌ جان‌ برکف‌ برای‌ اسلام‌ و قرآن‌ هستند و باید استعداد خود را در میدان‌ کسب‌ علم‌ و معلومات‌، هر چه‌ بیشتر بکار گیرند.
رهبر انقلاب‌ اسلامی‌ از موفقیت‌ جوانان‌ ایرانی‌ در مسابقات‌ علمی‌ بین‌المللی‌ به‌ عنوان‌ نشانی‌ روشن‌ از استعداد برجسته‌ مردم‌ ایران‌ یاد کردند و در پایان‌ سخنانشان‌ فرمودند: ملت‌ بزرگ‌ ایران‌ با اتکاء به‌ استعداد ذاتی‌ و هوش‌ و توانایی‌ خود در راه‌ جبران‌ عقب‌ماندگی‌های‌ علمی‌ و تکنیکی‌ کشور گام‌ بر می‌دارد و در مسابقه‌های‌ جهانی‌ میان‌ ملت‌ها احساس‌ قوت‌ و قدرت‌ کرده‌ و هیچ‌ گاه‌ ضعف‌ و سستی‌ به‌ خود راه‌ نخواهد داد. ملت‌ ما نیرومند است‌ و هرگز تسلیم‌ دشمن‌ نخواهد شد.
حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای‌ در پایان‌ این‌ مراسم‌ با بدرقه‌ شورانگیز و بیاد ماندنی‌ مردم‌ منطقه‌، شهر خامنه‌ را به‌ قصد تبریز ترک‌ کردند.

,
,
,
,
,
,
,

خاطرنشان می شود شهرخامنه از توابع شبستر بوده و زادگاه پدری مقام معظم رهبری و شیخ محمد خیابانی می باشد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه