اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کی‌روش به جای کفاشیان ؛موافقید؟

کی‌روش به جای کفاشیان ؛موافقید؟
این سومین سالی است که موضوع جام حذفی در ایران با چالشی جدی مواجه می‌شود. کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران در تمام سال‌های حضور در ایران به نوعی با برگزاری این بازی مخالفت کرده و این‌بار هم قصدی دارد. البته کی‌روش طبق معمول مستقیما در این‌باره صحبت نمی‌کند تا هیچ مسئولیتی را متوجه خود نسازد. با این حال مشخص است که به دلیل فشارهای اوست که فدراسیون فوتبال ریسک عدم برگزاری این مسابقات مهم را به جان می‌خرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناشب گذشته وقتی علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در مصاحبه‌ای با خبرنگاران خیلی ساده و راحت اعلام کرد در مورد برگزاری جام حذفی در فوتبال ایران این کارلوس کی‌روش هست که باید ت تصمیم بگیرد و نظر او فصل‌الخاطب خواهد بود خیلی‌ها پیشس خود فکر کردند چه اشکالی دارد که کی‌روش در سایر امور مربوط به فوتبال ایران هم نظر بدهد و سیاست‌گذاری کند؛ چه این مربی هم تجربه بیشتری از مربیان فوتبال ایران دارد و هم در بین مردم و رسانه‌ها چهره محبوب‌تری است. کی روش که امروز به ایران برمی‌گردد مدت طولانی در برزیل بوده و کمپ و اقامت تیم ملی ایران را انتخاب کرده است و حالا هم برای بازیکنان پیغام داده که خودشان کار حضورش در تیم ملی برای اردو را راست و ریست کنند و گوش به حرف باشگاه‌ها ندهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
با توجه به نفوذ کی‌روش در بین ستارگان و بدنه فوتبال ایران او یقینا چهره مناسب‌تری برای ریاست فدراسیون است. می‌توانیم شرط ببندیم کارلوس در تمام مدت خدمتش حتی یک لبخند کوچک هم نخواهد زد، چیزی که کفاشیان همیشه به خاطر آن تقبیح شده است. نظر شما چیست؟
,
انتهای خبر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه