به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حسین نجابت در گفتگو با صبح توس، در خصوص کمیسیون ویژه بررسی متن جمع بندی مذاکرات هسته ای گفت: شرط اولیه در کمیسیون ویژه بررسی برجام و قطعنامه همانند سایر کمیسیون ها، استفاده از اطلاعات و نظرات مرکز پژوهش ها و مطالعات راهبری در کلیات و جزییات برجام و قطعنامه بویژه در خصوص تحریم ها، تسلیحات و موضوعات فنی می باشد.
وی با بیان اینکه کمیسیون ویژه بررسی جمع بندی مذاکرات هسته ای، با دقت و تمرکز بیشتری موضوع را بررسی خواهد نمود، تصریح کرد: در این کمیسیون در یک اعلام عمومی که به مراکز تخصصی ارسال می شود، نظرات کارشناسان دولتی و غیر دولتی دریافت و یا کارشناسان نظرات خود را در جلسات این کمیسیون بیان خواهند نمود.
نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص میزان رعایت خطوط قرمز در متن جمع بندی مذاکرات هسته ای گفت: در برخی از موارد خطوط قرمز به کلی رعایت نشده است، اما مجلس شورای اسلامی در سیر قانونی این جمع بندی را با توجه به خطوط قرمز اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری و تحولات غربی ها مورد بررسی قرار خواهد داد.
نجابت افزود: نمایندگان مجلس به آمریکا و کشورهای اروپایی اعتماد چندانی ندارند، ولی باید دید در عمل چه اتفاقی می افتد و متناسب با آن موضع گیری های لازم را اتخاذ نمود.
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه