به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی محمد فاطمیان در گفت و گو با پاک پرس، اظهار داشت: طرح هجرت سه هرساله با برگزاری اردوهای جهادی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان در سراسر استان و مناطق محروم برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , پاک پرس,مسئول سازندگی و کارآمد سازی بسیج دانشجویی استان کرمانشاه بیان کرد: در این راستا بسیج دانشجویی استان با اجرای تدابیر لازم و عمل به دستورالعمل و ابلاغیات در برگزاری این برنامه تسهیلات لازم را به عمل آورده است.
,فاطمیان گفت: بیشتر دانشگاه ها با تشکیل گروه های جهادی و شناسامه دار کردن آن، جهت اعزام گروه های جهادی به مناطق محروم اعلام آمادگی کرده اند.
,وی افزود: عرصه های فعالیت جهادگران در مناطق محروم کشاورزی، درمانی-بهداشتی، فرهنگی، آموزشی، اقتصاد مقوامتی، محرومیت زدایی، فنی و عمرانی است که دانشجویان با تقسیم وظایف و با مشارکت حداکثری خواهران، نسبت به ارائه خدمات جهادی اقدام می کنند.
,فاطمیان با بیان اینکه در سه ماه نخست سال گروه هایی از دانشگاه های علوم پزشکی، پیام نور اسلام آباد غرب و کرند به مناطق محروم اعزام شده اند گفت: اقدامات جهادی انجام شده توسط این گروه ها اثربخش بوده و با استقبال بالای اهالی مواجه شده است.
,وی از ثبتنام دو هزار و 500 دانشجو برای شرکت در طرح های جهادی خبر داد و افزود: دیگر جهادگران از دانشگاه های آزاد کرمانشاه، رازی، پیام نور و علمی-کاربردی از هفته آینده به مناطق محروم کرمانشاه اعزام می شوند.
,فاطمیان بیان کرد: بر اساس هماهنگی های انجام شده یک هزار و 400 دانشجو با همکاری دانشگاه ها و بسیج دانشگاه به اردوهای جهادی اعزام شود که امید است روسای دانشگاه ها و دیگر نهادهای مرتبط همکاری لازم را به عمل آورند.
,مسئول سازندگی و کارآمد سازی بسیج دانشجویی استان کرمانشاه طول حضور جهادگران در این طرح را دو هفته اعلام کرد و گفت: طرح هجرت سه با استقبال بیشتر و با سازماندهی منسجمی مواجه شده است.
,فاطمیان بیان کرد: همچنین از استانهایی نظیر البرز، تهران، اسلامشهر، سمنان نیز گروه های جهادی به مناطق محروم کرمانشاه اعزام می شوند که مسئولین مربوطه تمهیدات لازم برای استقرار و اسکان آنان را فراهم می آورند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه