اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیریت بحران و اهتمام ویژه به بیت المال،بخشی از کارنامه ی موفق شهید باکری؛

زمانی که آقا مهدی، شخصا خاکریز را تکمیل کرد/کمپوت خوری و سوال فقهی فرمانده لشگر از یک روحانی در شرایط بحرانی

زمانی که آقا مهدی، شخصا خاکریز را تکمیل کرد/کمپوت خوری و سوال فقهی فرمانده لشگر از یک روحانی در شرایط بحرانی
حجت الاسلام و المسلمین میرتاج الدینی، روحانی و مبلغ دوران دفاع مقدس در لشگر عاشورا در گفتگو با آناج، خاطره ی جدید و کمتر شنیده شده ای از فرمانده دلاور لشگر عاشورا بازگو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت الاسلام و المسلمین میرتاج الدینی، روحانی و مبلغ دوران دفاع مقدس در لشگر عاشورا در گفتگو با آناج، خاطره ی جدید و کمتر شنیده شده ای از فرمانده دلاور لشگر عاشورا بازگو کرد. این خاطره، حاوی دو نکته ی مدیریتی و تربیتی از شهید بزرگوار آقا مهدی باکری است، باشد که تلنگری برای مسئولین و مدیران اجرایی محسوب شود. حس دلسوزی و مسئولیت پذیری مدیر در هر شرایط، نیازی است که مدیران امروز، باید اهتمام بیشتری به این مسئله داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

 

,

زمانی که آقا مهدی، شخصا خاکریز را تکمیل می کند

,

 

,

حجت الاسلام و المسلمین میرتاج الدینی در این گفتگو اظهار داشت: روزهای اول عملیات خیبر در جزیره ی مجنون که تازه فتح شده بود و هنوز خط اول در تثبیت نیروهای اسلام قرار نداشت،چند از گردان  لشگر عاشورا وظیفه ی حفظ خط را بر عهده داشتند. در آن روزها و در یکی از محورها، خاکریزی به شکل ال زده شده بود که یکی از اضلاع آن کامل نشده بود و احتمال هجوم دشمن و بازپس گیری خط بیشتر بود. در همان حال مشاهده کردم که بولدوزری مشغول تکمیل ضلع دیگر خاکریز بود. بولدوزر خیلی سریع کارش را تمام کرد و من به همراه یکی از رزمندگان دیدم که راننده ی بولدوزر، شهید آقا مهدی باکری بود. از ایشان پرسیدیم که شما چرا؟ فرمود: احساس کردم که بولدوزر راننده ندارد و خطری متوجه خاکریز خواهد شد، به همین دلیل باید مستقیم وارد عمل می شدم که خاکریز تکمیل شود. نکته ی جالب توجه آنجاست که  8دقیقه پس از تکمیل خاکریز و پیاده شدن آقا مهدی، بولدوزر مورد هدف چند توپ قرار گرفت و قسمت راننده ی آن متلاشی شد.

,

 

,

کمپوت خوری و سوال فقهی فرمانده لشگر از یک روحانی در شرایط بحرانی

,

 

,

وی در ادامه گفت: و اما خاطره ای دیگر، ماجرای کمپوت خوری رزمندگان همراه شهید باکری است. در همان روزها با یکی از طلبه های گردان حر لشگر عاشورا به سنگر فرماندهی رفتیم. سنگر فرماندهی مانند سنگرهای دیگر، امکان خاص پذیرایی را نداشت و حتی آب برای شستن دست ها هم موجو نبود. شهید بزرگوار آقا مهدی باکری، چند تا کمپوت داشتند که برای پذیرایی از مهمان ها آوردند. به این دلیل که امکان شستن دست ها نبود، فقط آب کمپوت ها و چند عدد از میوه ی کمپوت ها خورده شد. و قسمتی از میوه ها باقی ماندند. شهید آقا مهدی باکری، در همان حال و در شرایط بحرانی جنگ از من یک سوال فقهی پرسیدند. ایشان سوال کردند که آیا باقی ماندن نصف کمپوت ها در این شرایط اسراف محسوب می شود؟ این حساسیت، نشان از اهتمام ویژه ی ایشان به بیت المال و حفظ روحیه ی دلاورانه ی در هر شرایط می باشد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه