اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفت‌وگو با یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان مطرح شد؛

ساخت نرم‌افزاری با هدف کاهش ترس از تزریق انسولین در کودکان دیابتی

ساخت نرم‌افزاری با هدف کاهش ترس از تزریق انسولین در کودکان دیابتی
یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان گفت: نرم‌افزار "کودک توانا" به کودکان دیابتی آموزش می‌دهد که به تنهایی در خانه و مدرسه انسولین خود را تزریق کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر مصطفی نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی، در رابطه با طراحی و ساخت نرم افزاری برای آموزش کودکان دیابتی گفت: نرم افزاری تفریحی - آموزشی، تحت عنوان "کودک توانا" با هدف کاهش ترس از تزریق انسولین در کودکان دیابتی طراحی شد، که بر اساس آن فضای بیمارستان را برای این کودکان تغییر دادیم و با گرافیک بسیار زیبا و شاد، اتاق نقاشی شده را برای این کودکان ترسیم کردیم که فضای حاکم برای این کودکان نشاط بخش باشد و در مراحل بعدی نحوه تزریق انسولین به کودکان دیابتی آموزش داده شده است.

وی ادامه داد: نتایج این نرم افزار بسیار موفقیت آمیز بوده و به کاهش ترس بچه‌های دیابتی از تزریق انسولین بسیار کمک کرده است و به آنها آموزش داده می‌شود تا به تنهایی بتوانند درخانه و مدرسه و مهمانی انسولین خود را تزریق کنند و با پازل‌ها و بازی‌هایی که طراحی شده است دیگر ترس از سرنگ و تزریق نداشته باشند.

دکتر نجفی، از پیگیری مراحل ساخت این نرم افزار جهت نصب در تلفن همراه خبر داد و اظهار کرد: با توجه به رضایت خانواده‌ها از این نرم افزار در صدد هستیم تا تولیدات این نرم افزار را در سطح کشور گسترش دهیم و این نوع نرم افزار را در قالب برنامه در تلفن همراه نصب کنیم تا دسترسی افراد آسان شود و دیگر کودک دیابتی ترس ازتزریق انسولین نداشته باشد و خود به راحتی بتواند بدون حضور والدین اقدام به تزریق انسولین کنند.

این روانپزشک به نقش بازی در کاهش استرس کودکان اشاره کرد و گفت: استرس و اضطراب در تمامی بیماری‌ها می‌تواند آزاردهنده باشد و این مورد در بیماری دیابت هم بی تاثیر نیست؛ این نرم افزار به نوعی کمک به پیشگیری و درمان دیابت است به این دلیل که بچه‌ها از طریق بازی می‌توانند ارتباط بهتری با بیماری دیابت برقرار کنند و دیگر حالت ترس در آنها وجود نداشته باشد.

وی خبر از طراحی نرم افزار‌های دیگر در زمینه‌های مختلف داد و افزود: با توجه به تجربه موفقی که در این زمینه داشتیم به این فکر افتادیم که برای کودکان سرطانی، همودیالیز، کنترل خشم، آداب دستشویی رفتن، حتی ترک الکل و اعتیاد هم نرم افزار‌هایی در قالب تفریح و آموزش طراحی کنیم. تعدادی از این بازی‌ها از جمله بازی‌های کنترل خشم، آموزش خویشتن داری، بازی نرم افزاری کودک قهرمان جهت استفاده کودکان مبتلا به سرطان، بازی با عنوان ببین و بگو و صورت‌های فضایی جهت افزایش تمرکز و توجه کودکان مبتلا به اختلال نقص تمرکز و بیش فعالی آماده شده است.

این فوق تخصص روانپزشکی کشور، علمی بودن این نوع نرم افزار‌ها را بالا دانست و گفت: این نرم افزار در اتاق فکر توسط جمعی از افراد علمی برنامه‌ریزی و طراحی شده است و پایه علمی دارد و اینگونه نیست که صرفا جهت سرگرمی کودکان باشد و بیشتر هدف ما کاهش و از بین بردن ترس از بیماری در کودکان و کمک به درمان‌های تخصصی کودکان است که خوشبختانه نتایج آن در پایان‌‍ نامه‌ها و مقاله‌ها مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: این نوع نرم افزار‌ها در کنار درمان و مشاوره باید همراه کودک باشد تا هم کودک توسط پزشک مربوطه به راحتی ویزیت شود و هم در طول مدت زمان بعدی مراجعه به پزشک، کودک سرگرم آموزش و تفریح و تکمیل برنامه درمانی خویش باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه