اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نامه جبهه جهادی منتظران خورشید به هاشمی؛

در دولت سرمایه داری جنابعالی بیشترین آسیب به روستاییان رسید/ دعوت جهادگران از هاشمی رفسنجانی برای حضور در روستاها

در دولت سرمایه داری جنابعالی بیشترین آسیب به روستاییان رسید/ دعوت جهادگران از هاشمی رفسنجانی برای حضور در روستاها
آنچه حشر و نشر و زندگی شبانه روزی با روستاییان عزیز از زن و مرد تا پیر و جوان، همگان به آن اذعان دارند این است که در دولت سرمایه داری جنابعالی که شکاف های فاحش طبقاتی و سوء استفاده و رانت خواری اطرافیانتان بودیم، بیشترین آسیب ها به روستاییان و روستاها رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا در پی اظهار نظر حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی در خصوص روستاییان؛ جبهه جهادی منتظران خورشید نامه ای سرگشاده به ایشان صادر نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, در پی اظهار نظر حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی در خصوص روستاییان؛ جبهه جهادی منتظران خورشید نامه ای سرگشاده به ایشان صادر نمودند., در پی اظهار نظر حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی در خصوص روستاییان؛ جبهه جهادی منتظران خورشید نامه ای سرگشاده به ایشان صادر نمودند.,

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر هاشمی بهرمانی( رفسنجانی )

سلام علیکم

اگرچه رزمندگان این مجموعه جهادی را جمعی از متخصصین نسل سومی و چهارمی تشکیل می دهند که در دولت سانسور رسانه ای جنابعالی دوران کودکی و نوجوانی خود را سپری می نمودند لیک از سال 1381 تاکنون 14 سال است که اساتید و پزشکان و فارغ التحصیلان و دانشجویان جوان این جبهه برای برگزاری اردوی جهادی و خدمت رسانی به ولی نعمتان انقلاب به اقصی نقاط کشور پهناورمان سفر نموده و در روستاهای دور و نزدیک که حتی گاهی پای بخشدار نیز به آنجا نرسیده است خدمات متعددی را انجام می دهند.

آنچه حشر و نشر و زندگی شبانه روزی با روستاییان عزیز از زن و مرد تا پیر و جوان، همگان به آن اذعان دارند این است که در دولت سرمایه داری جنابعالی که شکاف های فاحش طبقاتی و سوء استفاده و رانت خواری اطرافیانتان بودیم، بیشترین آسیب ها به روستاییان و روستاها رسید.

و چه نیکو آن پیرمرد بلوچ به ما می گفت: « شما ( گروه های جهادی) اهل سازندگی هستید نه آن آقا که توهم داشته که دولت خود را برای فریب مردم دولت سازندگی می نامید.»
جناب آقای هاشمی ما که خاطرات انقلاب را از منابع موثق و افراد ثابت قدم انقلاب خوانده و می خوانیم، به شایستگی می دانیم که در دکترین فکری جنابعالی و مانیفست اجرایی « کارگزاران » روستاها جایگاهی نداشته و روستاییان ارزش و اهمیتی ندارند. و گرنه با مشاهده ی بیش از 2 هزار روستا در سراسر کشور به چشمان خود دیده ایم که در دوران ریاست جمهوری جنابعالی چه بر سر روستاها و اقتصاد و کشاورزی آنها آمد.

راستی شما و اطرافیانتان که همواره رفیق شفیق دولت خونخوار سعودی بوده و رفت و آمد فرزندانتان به جزیره جاسوسی بریتانیا توقف ندارد؛ چند سال است یا شایدم چند دهه که توفیق هم نشینی با روستاییان عزیز را از دست داده اید؟!

ای کاش یک بار و فقط یک بار به جای سفرهای تشریفاتی و تفریحی به کیش و ویلا نشینی به شمال، به روستاهای محروم سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان جنوبی، و یا حداقل به روستاهای کرمان قهرمان سری بزنید تا یادمان بیاید که ما و شما هستیم که فقیریم و این روستاییانند که در اوج ثروت هستند. ثروت روستاییان، صداقت و غیرت و شجاعت و عزت و قناعت و صمیمیت است که ما شهرنشینان و شما بالای شهر نشینان بسیار بسیار به آن محتاج و نیازمندیم. یادمان بیاید قصه آن فقیری که در مسجد رسول خدا از سوی آن به ظاهر ثروتمند مورد بی مهری قرار گرفت و در نتیجه ناراحتی پیامبر رحمت را متوجه خود نمود.

در پایان، شما را به مطالعه تاریخ این انقلاب و به ویژه وصیت نامه سیاسی- الهی امام خمینی رحمه الله علیه فرا می خوانیم که به یاد بیاورید علما و صلحا و شهدای این انقلاب از جماعت آسمانی روستاها بوده و نه اهل قدم زدن که همواره برای استقلال و آزادی این کشور در سایه اسلام ناب، حرکت مجاهدانه داشته اند. پیروزی این انقلاب نیز مدیون و مرهون همت کوخ نشینان بوده و به کوری چشم منحرفان داخلی و دشمنان خارجی، حکومت موعود مهدوی نیز از آنِ مستضعفین عالم خواهد بود که این وعده تخلف ناپذیر الهی است.

رزمندگان جبهه جهادی منتظران خورشید

16/5/94

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه