اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

محکومیت گسترده حمله به کارکنان ایرانی در عراق توسط علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان

محکومیت گسترده حمله به کارکنان ایرانی در عراق توسط علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان
"علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان حادثه تروریستی و دردمنشانه حمله به کارکنان شرکت گازرسانی در شرق بعقوبه عراق را که منجر به شهادت جمعی از پرسنل آن شد،محکوم کردند."
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا در پی شهادت کارکنان پروژه ساخت خط لوله گاز در عراق علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصر هامون این حادثه را محکوم کردند، که در ذیل گزیده ای از سخنان آنها بیان می شود؛

, شبکه اطلاع رسانی دانا, در پی شهادت کارکنان پروژه ساخت خط لوله گاز در عراق علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصر هامون این حادثه را محکوم کردند، که در ذیل گزیده ای از سخنان آنها بیان می شود؛,


*دشمنان از وحدت مسلمین خشنود نمی شوند /با بصیرت عمل کنیم
مولوی ساداتی امام جمعه اهل سنت سراوان به عصر هامون گفت : اینگونه جنایت ها از نظر اهل سنت که باعث ریخته شدن خون انسانهای بی گناه می گردد را محکوم است چون ریختن خون هیچ انسان بی گناهی جایز نیست .
وی افزود: همه ما باید اگاه باشیم چون که در پس این اتفاقات اهداف شومی وجود دارد و کسانی که دست به این چنین اقدامی می زنند می خواهند تفرقه در بین مسلمانان ایجاد کنند .
وی متذکر شد: این نکته را بدانیم که هیچگاه دشمنان اسلام از وحدت و اتحاد مسلمانان خشنود نمی شوند و همه ما باید ضمن حفظ وحدت و برادری با بصیرت عمل نمائیم .
وی در پایان به شهادت رسیدن جمعی از هموطنانمان را محضر رهبر معظم انقلاب و خانواده های این عزیزان و تمامی ملت ایران تبریک و تسلیت گفت.

*اقدام تروریستی عراق تنها از ذات حیوانی بر می آید
مولوی الله بخش رئیسی امام جمعه اهل سنت سرباز به عصر هامون گفت: حمایت جمهوری اسلامی ایران از سوریه تنها بهانه ای به دست تروریستها که بخود اجازه دادند به کارکنان شرکت گاز جمهوری سالامی ایران حمله کنند و آنها را به شهادت برسانند.
وی هدف اصلی تروریستها را انداختن اتش اختلاف در بین مسلمانان بیان کرد و افزود:این جنایت هولناک از طرف هر گروه و یا حزبی صورت گرفته باشد یک کار پست و حیوانی می باشد و این اقدامات تنها از خوی آدمیت بر نمی آید بلکه ذات حیوانی در پس این نیت هاو اقدامات است که با هدف تفرقه و اختلاف صورت می گیرد.
ایشان اذعان داشت:بی شک امریکا وغربی ها پشت این گونه جنایات هستند چون انها هیچگاه نخواسته اند مسلمانان با هم متحد باشند.

*امریکا و غربی ها می ترسند که صنایع ایران و نیروی کار ایرانی جایگزین آنها شود
مولوی عبدالله کرد مدرس حوزه علمیه اهل سنت سراوان به عصر هامون گفت : امروز در منطقه ، ایران از لحاظ علم و فناوری و هم از لحاظ قدرت دفاعی و بازدارندگی حرف اول را می زند و بیشتر کشورها خواهان همکاری با جمهوری اسلامی ایران هستند به همین خاطر کسانی که دست به جنایات علیه هموطنانمان در عراق زده از اقتدار ایران هراسانند.
وی افزود: امریکا و غربی ها می ترسند که صنایع ایران و نیروی کار ایرانی جایگزین انها در کشورهای منطقه بشود و همچنین هدف بعدی تروریستها نشانه گرفتن وحدت در بین اهل تشیع و اهل سنت در منطقه می باشد.
وی خطاب به تفرقه انگیزان بیان کرد: مطمئن باشند که این نقشه ها دیگر اثری ندارد و مردم می دانند که این جنایات کار دشمنان دین مبین اسلام می باشد .
وی ادامه داد :وحدت رکن اساسی و اصلی پیشرفت ما مسلمانان می باشد و انشالله هیچگاه خدشه دار نمی شود و کسانی که این گونه اعمال دد منشانه ای انجام می دهند مطمئن باشند که ما زیر پرچم اسلام هیچگاه دچار تفرقه و اختلاف نخواهیم گردید و جامعه اهل سنت این حرکت را محکوم می کند و کشورهایی که دم از مبارزه با تروریست می زنند بدانند که که ایران اگر از جانب تروریستها ضربه خورده است ولی خدچه ای به وحدت آن وارد نشده است .

*تروریست ها میخواهند درگیری را به خارج از سوریه بکشانند
مولوی بیکل ملازهی امام جمعه اهل سنت مهرستان به عصر هامون گفت: دولتهایی که از تروریستها در دنیا حمایت می کنند باید جوابگوی به شهادت رساندن مهندسین ایرانی باشند چون تروریستها مزدوران انها بوده و هدف تروریستها اختلاف انداختن بین مسلمانان است .
وی علت این جنایت را شکست پی در پی تروریستها در سوریه دانست و افزود: انها از این طریق می خواهند اختلاف و درگیری را از سوریه خارج هم بکشانند، اما بدانند که این حرکتها نزد اهل سنت به شدت محکوم می باشد و ما از دولت دوست عراق می خواهیم که با عاملین این حادثه به شدت برخورد نمایند و کسانی که با این حرکتها انتظار تفرقه و اختلاف در بین مسلمانان دارند بدانند ما در چهارچوب منویات رهبر معظم انقلاب روز به روز به وحدت و برادری خودمان می افزائیم . 

,
, *دشمنان از وحدت مسلمین خشنود نمی شوند /با بصیرت عمل کنیم, *دشمنان از وحدت مسلمین خشنود نمی شوند /با بصیرت عمل کنیم,
, عصر هامون,
,
,
,
,
, *اقدام تروریستی عراق تنها از ذات حیوانی بر می آید, *اقدام تروریستی عراق تنها از ذات حیوانی بر می آید,
, عصر هامون,
,
,
,
, *امریکا و غربی ها می ترسند که صنایع ایران و نیروی کار ایرانی جایگزین آنها شود, *امریکا و غربی ها می ترسند که صنایع ایران و نیروی کار ایرانی جایگزین آنها شود,
, عصر هامون,
,
,
,
,
, *تروریست ها میخواهند درگیری را به خارج از سوریه بکشانند, *تروریست ها میخواهند درگیری را به خارج از سوریه بکشانند,
, عصر هامون ,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه