logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

طاهری در تشریح جزئیات نشست کمیسیون فرهنگی

نماینده تهران از پاسخ وزیر ارشاد قانع نشد/ ارجاع سؤال به صحن مجلس

نماینده تهران از پاسخ وزیر ارشاد قانع نشد/ ارجاع سؤال به صحن مجلس
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: وزیر ارشاد برای پاسخ به سوالات نمایندگان به کمیسیون فرهنگی مجلس آمد که پاسخ وی نتوانست نماینده مردم تهران را قانع کند و سوال به صحن علنی خواهد آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پاسخ به سوالات نمایندگان در کمیسیون حاضر شد که پاسخ وی به سوال خانم طبیب‌زاده نماینده مردم تهران در مورد اکران فیلم قصه‌ها نتوانست نماینده سوال‌کننده را قانع کند و با توجه به اینکه قلمرو سوال ملی تشخیص داده شد سوال برای بررسی بیشتر به صحن علنی مجلس خواهد آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری فارس,

وی افزود: همچنین در جلسه امروز غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی سوالی را در مورد سازمان اوقاف از وزیر مطرح کرد که مقرر شد در جلسه‌ای جداگانه با حضور نماینده سوال‌کننده شخص وزیر و رئیس سازمان اوقاف موضوع سوال مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

,

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: سوال بعدی توسط عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان از وزیر در مورد ساختار تشکیلاتی و مدیریتی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مطرح شد که وزیر در پاسخ عنوان کرد، آیین‌نامه این بخش در حال تدوین است و تا حدود یک ماه آینده آماده و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود که به همین دلیل این نماینده دریافت پاسخ خود را به یک ماه آینده موکول کرد.

,

طاهری خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه امروز اعضای کمیسیون ۹ سوال در ارتباط با مشکلات سینما مطرح کردند که مقرر شد تا کارگروه هنر و رسانه کمیسیون به ریاست نصرالله پژمان‌فر ارتباط بیشتری با سازمان سینمایی داشته باشد تا موضوعات مورد بحث مورد پیگیری قرار گیرد و راهکارهایی برای رفع مشکلات موجود ارائه شود.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه