اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آخرین تحولات بحرین

افزایش موج تظاهرات مردم در پی تشدید شکنجه‌های زندانیان در بحرین

افزایش موج تظاهرات مردم در پی تشدید شکنجه‌های زندانیان در بحرین
منابع خبری بحرینی از شکنجه شدید و بی سابقه زندانیان بحرینی به دست نیروهای امنیتی این رژیم خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری اللؤلؤه، منابع محلی در بحرین گزارش دادند که نیروهای امنیتی این کشور 7 نفر از جوانانی را که اخیراٌ در جزیره ستره بازداشت کردند به شدت مورد شکنجه قرار داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاهدان عینی با وحشیانه توصیف کردن این شکنجه ها تصریح کرده‌اند که دست و پای این زندانیان به صورت شبانه روزی با زنجیر به یکدیگر بسته شده است به طوری که با این زنجیرها می خوابند، به زیر شکنجه می روند، بازجویی می شوند و مورد توهین قرار می گیرند.

,

این جوانان به اتهام دست داشتن در انفجاری که وزارت کشور بحرین مدعی وقوع آن شده بود و در آخرین حمله نیروهای امنیتی بحرین به جزیره ستره که 10 روز به طول انجامید بازداشت شده اند، در این حمله که با محاصره کامل جزیره ستره همراه بود 36 شهروند بحرینی بازداشت شدند.

,

این درحالی است که تاکنون صحت ادعای وزارت کشور در وقوع این انفجار و انفجار هایی که پیش از این اعلام شده مشخص نشده است و هیچ مدرک معتبری برای وقوع این انفجار ها وجود ندارد.

,

در همین راستا عفو بین الملل چندی پیش از شکنجه شدن زندانیان بحرینی ابراز نگرانی کرده و در یکی از بیانیه های خود اعلام کرده بود که شکنجه فعالان سیاسی در زندان‌های بحرین به امری عادی تبدیل شده و اسناد مربوط به ده‌ها مورد شکنجه زندانیان وجود دارد که حاکی از کتک زدن وحشیانه آنها، یا محرومیت از خواب و غذای مناسب و کافی، سوزاندن بدن زندانیان با سیگار و آهن و تجاوز جنسی است که در نهایت وادار به اعتراف شده‌اند.

,

از ابتدای ماه مبارک رمضان این شکنجه ها شدت بیشتری یافته است تا جایی که حال بسیاری از زندانیان به خاطر نبود مواد غذایی به مرز بحرانی رسید.

,

همزمان با تشدید شدن شکنجه ها در زندان ها، تظاهرات فعالان سیاسی و انقلابیون هم در بحرین بیشتر شده است به طوری که در بیشتر شب ها مردم به خیابان ها آمده و علیه رژیم تظاهرات می کنند.

,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه