اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم ملکان در مجلس:

هیچ یقه سفیدی در نظام جمهوری اسلامی نداریم/ خون فرزندان هاشمی رنگین تر از بقیه نیست

هیچ یقه سفیدی در نظام جمهوری اسلامی نداریم/ خون فرزندان هاشمی رنگین تر از بقیه نیست
نباید هر مشکلی و هرکاری را با نظام جمهوری اسلامی مرتبط دانست و خون فرزند آقای هاشمی از خون دیگر فرزندان این مرز و بوم والاتر نیست و در نظام جمهوری اسلامی هیچ یقه سفیدی نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، شهروز افخمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با اشاره به اجرای حکم مهدی هاشمی گفت: اطرافیان آقای هاشمی، حزب و نفراتی که دور و بر ایشان هستند در مسیر سوء استفاده قرار دارند و این انحراف از سال 72 آغاز شده است، زمانی که آقای هاشمی رییس جمهور بود، برخی رفتار ناشایست از اطرافیان ایشان در سفر به استان آذربایجان شرقی صورت پذیرفت که من آن زمان بخشدار بودم و نسبت به وضعیت پیش آمده اعتراض کردم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

خون فرزندان هاشمی رنگین تر از بقیه نیست

, خون فرزندان هاشمی رنگین تر از بقیه نیست,

وی ادامه داد: نباید هر مشکلی و هرکاری را با نظام جمهوری اسلامی مرتبط دانست و خون فرزند آقای هاشمی از خون دیگر فرزندان این مرز و بوم والاتر نیست و در نظام جمهوری اسلامی هیچ یقه سفیدی نداریم.

,

وی افزود : اطرافیان آقای هاشمی این حق را به خودشان می دهند که ما می توانیم از طرف مردم حرف بزنیم و وی در هر دوره از انتخابات که شرکت کرده اند اگر رای هم آورده اند در پایین ترین رکورد قرار داشته اند و باید طوری شود تا اقدامات گذشته خود هاشمی زیرسوال نرود و مواضع و خاطرات آقای هاشمی قابل نقد بوده و نمی توان به این حرف ها به عنوان سند نگاه کرد.

,

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ملت ایران با عزمی راسخ و حضوری چشم گیر در انتخاباتی آزادانه در سرنوشت خود سهیم بوده که این حضور هوشمندانه همیشه بهت و حیرت رسانه های غربی و معاند را در پی داشته است و هیچ وقت حق انتخاب از ملت ایران سلب نشده و نخواهد شد و جمهوری اسلامی ایران اولین کشوری است که برای هموطنان برون مرزی خود هم در شرایط عادی و هم در زمان جنگ صندوق می فرستاد و انتخابات را با شرکت و حضور آنان برگزار می کند، همانطوری که خرمشهر اشغال شد ولی هیچوقت بدون نماینده نماند.

,

افخمی یادآور شد: نباید برای سلب کردن حق انتخاب مردم در انتخابات از امکانات دولتی استفاده شود و این درحالی است که برخی نهادها پول های هنگفتی تزریق می کنند و نادیده گرفتن حق مردم بی انصافی است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه