logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه نوشهر؛

ضرورت انتقال فرهنگ شهدا به نسل جوان/ پیروزی مقاومت، پیروزی خون بر شمشیر بود

ضرورت انتقال فرهنگ شهدا به نسل جوان/ پیروزی مقاومت، پیروزی خون بر شمشیر بود
امام جمعه نوشهر با تاکید بر ضرورت انتقال فرهنگ شهدا به نسل جوان گفت: تشییع پیکر پاک شهدا بعد از 29 سال از عنایات خدای متعال به ملت ایران است و این کار اثرگذار تمامی توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران را خنثی می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت‌الاسلام محمود مشایخ صبح امروز در گفت‌وگو نوشهرآنلاین، با اشاره به تشییع پیکرهای پاک شهدای غواص در سراسر ایران، اظهارکرد: تشییع پیکر این شهدا کمک می‌کند تا جوانان این نسل که زمان جنگ را درک نکردند بدانند وارث چه کسانی هستند و امنیت و عزت امروز کشور به‌برکت خون چه کسانی است.

وی با تاکید بر لزوم انتقال فرهنگ شهادت به جوانان امروز، افزود: کسانی هم که در زمان انقلاب و جنگ حضور داشتند نیز گاهی دچار غفلت می‌شوند و این اقدام موجب می‌شود هم نسل گذشته و هم نسل امروز فرهنگ شهادت و راه و رسم سیدالشهدا را زنده نگه دارند.

امام جمعه نوشهر تصریح کرد: اینکه بعد از 29 سال هنوز پیکر پاک شهدا تفحص می‌شود و برای تشییع به مناطق مختلف ایران برده می‌شود از عنایات خدای متعال به ملت ایران است و این کار اثرگذار تمامی توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران را خنثی می‌کند.

وی با بیان اینکه دشمن امروز به‌جای استفاده از سلاح و جنگ سخت از طریق جنگ نرم به‌دنبال انحراف جوانان است، تصریح کرد: الگویی که امروز دشمن به جوانان ایرانی معرفی می‌کند الگوی لیبرالی و دوری‌کردن از دین است.

مشایخ با اشاره به 23 مرداد، روز مقاومت، گفت: امدادهای غیبی عامل پیروزی و غلبه حزب‌الله لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی در این جنگ 33 روزه بود.

وی با بیان اینکه پیروزی مقاومت بر رژیم صهیونیستی، پیروزی خون بر شمشیر بود، اذعان کرد: اگر در این جنگ رژیم غاصب صهیونیستی پیروز می‌شد ما امروز شاهد شکل‌گیری خاورمیانه‌ای جدید بودیم که مقاومت اسلامی مانع این هدف مهم آمریکا شد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی نوشهر همچنین با اشاره به نزدیک‌شدن به 28 مرداد سال‌روز کودتای ننگین توأمان انگلیس و آمریکا علیه ملت ایران، اظهارکرد: این دو کشور همواره در کارهای کشور ایران دخالت‌می‌کردند اما در این کودتا نقش شفافی داشتند و بعدها نیز از این جنایات با افتخار یاد کردند.

وی با بیان این مطلب که در سایه این جنایت آمریکا و انگلیس 25 سال توانستند کشور ما را زیر سلطه خود بگیرند، اضافه کرد: هر ایرانی مسلمانی که با جنایات آمریکایی‌ها علیه ایران آشنا باشد می‌داند که تا زمانی که آنان از ملت ما عذرخواهی نکنند همواره شعار "مرگ بر آمریکا" باقی خواهد ماند.

امام جمعه نوشهر بیان کرد: در کودتای 28 مرداد اعتماد مصدق به آمریکایی‌ها عامل غفلت او شد و سبب شد تا به توصیه‌های آیت‌الله کاشانی عمل نکند؛ فلذا این مسئله باید برای دولت‌مردان کشور ما درس عبرتی باشد تا بدانند فاصله‌گیری و کنارزدن مقام‌معظم‌رهبری، مراجع و علما؛ مایه سقوط کشور است.

وی خاطرنشان کرد: جنایات و دخالت‌های آمریکا و انگلیس از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران وجود داشت و هم‌چنان نیز ادامه دارد که نمونه آشکار آن در فتنه 88 به کمک رسانه معاند BBC که نقش موثری در اغتشاشات داشت، بود.

مشایخ در پایان حمایت آمریکا از داعش را نمونه دیگری از این جنایات نام برد و یادآورشد: حمایت از تاسیس داعش به‌جهت ضربه‌زدن به ایران و تشییع است، چراکه آمریکا در عراق به‌دنبال تجزیه این کشور است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوشهرآنلاین،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه