اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم شیراز در مجلس:

اشتغال اتباع غیر مجاز در کشور یک فاجعه است

اشتغال اتباع غیر مجاز در کشور یک فاجعه است
نماینده مردم شیراز گفت در مجلس شورای اسلامی: بخش مهمی از بیکاری جامعه کارگری کشور به دلیل اشتغال بسیاری از اتباع غیرمجاز بیگانه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، سید حسین ذوالانوار نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات عدیده جامعه کارگری گفت: هم اکنون کارگران کشور ما علیرغم اینکه زیر بنای توسعه صنعتی و اقتصادی کشور محسوب می شوند اما با مشکلات متعددی از جمله بحران بیکاری، نبود امنیت شغلی، قراردادهای موقت، مداخلات دولت در سازمان تامین اجتماعی، پائین بودن دستمزدها و شکاف میان درآمد و سبد هزینه زندگی مواجه هستند و حل مشکلات این قشر تنها در حد حرف باقی مانده است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: همانگونه که پیشتر نیز مقام معظم رهبری اشاره داشته اند کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در لوزان و ژنو و نیویورک نیست بلکه در داخل کشور و در دست قشرهایی از جمله کارگران است و دولت محترم باید توجه داشته باشد تقویت تولید داخلی ستون فقرات حل مشکلات کشور است.

ذوالانوار همچنین تصریح کرد: اخیرا اقدامی مثبت از سوی دولت در خصوص ممنوعیت واردات برخی کالاها که تولید مشابه داخلی دارند تصویب و ابلاغ شده است که انتظار داریم اقلام مورد اشاره در این قبیل مصوبات افزایش یابد و به زودی شاهد ممنوعیت واردات کلیه کالاهایی باشیم که تولید آنها در داخل کشور توسط بنگاه های صنعتی و تولیدی در حال انجام است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز گفت:متاسفانه در مراجعات مردمی با موارد بسیاری مواجه می شویم که کارفرمایانی چه از بخش خصوصی و چه از بخش دولتی، به صورت یک جانبه و یک طرفه حقوق کارگر را پرداخت نکرده اند و یا برای جلوگیری از لزوم پاسخگویی به اداره کار، از عقد قرارداد نیز جلوگیری می کنند.

این نماینده مردم اشتغال اتباع غیر مجاز بیگانه را یک فاجعه برای کشور دانست و گفت: بخش مهمی از بیکاری جامعه کارگری کشور به دلیل اشتغال بسیار اتباع غیرمجاز بیگانه است که متاسفانه استفاده گسترده بنگاه های صنعتی و تولیدی از این نیروهای غیر مجاز کار و عدم نظارت جدی دولت در این عرصه، امنیت شغلی پایدار را برای کارگر ایرانی بسیار سخت و مبهم کرده است به نحوی که سالانه صدها میلیارد تومان از هزینه ای که حق مسلم کارگر ایرانی است به جیب اتباع بیگانه غیر مجاز می رود.

ذوالانوار در انتها با اشاره به نواقص قانون کار تصریح کرد: هر قانونی با طی زمان و تغییرات حادث شده در جامعه و وضع اقتصاد، نیاز به بازنگری دارد که هم اکنون با توجه به مشکلات عدیده قشر کارگری کشور در حوزه های گوناگون، به نظر می رسد اصلاح قانون کار، یک اصل مهم باشد که در این راستا باید علاوه بر نظرات دولت و کارفرمایان، نظر کارگران نیز لحاظ و تامین شود و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز برای بازنگری و یا اصلاح این قانون آمادگی کامل دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه, شیرازه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه