اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ارسال دستور قضایی به شرکت ایرالکو /برخی افراد دادگستری را تحت فشار قرار می دهند

ارسال دستور قضایی به شرکت ایرالکو /برخی افراد دادگستری را تحت فشار قرار می دهند
رئیس کل دادگستری استان مرکزی به پرونده 20 ساله ایرالکو اشاره کرد و گفت: در این مدت دستورات قضایی زیادی در این خصوص صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیار آفتاب، حجت الاسلام عبداللهی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی در نشست رئیس سازمان محیط زیست کشور با قضات و مسئولان دستگاه قضایی استان مرکزی که روز دوشنبه در اراک برگزار شد گفت: رویکرد اصلی دادگستری استان حفاظت از حقوق بیت المال است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب،, دیار آفتاب،,


عبداللهی برخورداری از آب، هوا و خاک سالم را متعلق به همه نسل ها دانست و اظهار کرد: دادگستری استان به منظور جلوگیری از تخریب محیط زیست وظیفه حفظ حقوق بیت المال را برعهد دارد تا این نعمت ها را برای نسل های آینده هم نگهداری کند.

وی ادامه داد: استان مرکزی در سال های گذشته آب و هوای خیلی خوب داشته است و در سال های اخیر به دلیل ایجاد واحدهای صنعتی با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی به پرونده 20 ساله ایرالکو هم اشاره کرد و گفت: طی این مدت دستورات قضایی زیادی در این خصوص صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه دادگستری استان در برخی از پرونده ها تحت فشار قرار گرفته است، بیان کرد: علاوه بر این فشارهای زیادی بر دادگستری استان تحمیل شده است.

عبداللهی با بیان اینکه تعیین مقدار تاثیر آلایندگی بر سلامت مردم نیازمند کار کارشناسی است، افزود: متاسفانه تاکنون کار علمی صورت نگرفته است که مقدار تاثیر آلایندگی بر سلامت مردم مشخص شود.

وی ادامه داد: البته در روز های اخیر شاهد اعتراضات مردم شهرستان شازند نسبت به آلودگی آب و خاک و هوای این شهرستان بوده ایم که در این خصوص هم باید آزمایشات لازم صورت بگیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی به تلفات هفتاد قله هم اشاره کرد و گفت: در راستای حفاظت از حقوق حیوانات اگر قصوری در این خصوص از سوی فردی صورت گرفته باشد با خاطیان برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه