به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، سرهنگ رسول اکبری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: موضوع مبارزه با موادمخدر مسئله ای جهانی است و آذربایجان غربی نیز با توجه به موقعیت جغرافیایی خود در مسیر حمل و ترانزیت موادمخدر قرار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی افزود:هم اکنون 107 مرکز سرپایی ترک اعتیاد و 16 کمپ ترک اعتیاد داریم که نسبت به استانهای اطراف بسیار مطلوب و متمایز است.
,رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجان غربی گفت: یکی از اولویتهای این پلیس در خصوص مبارزه با موادمخدر تمرکز به جنوب استان با توجه به موقعیت جغرافیایی و مسائل سیاسی-اقتصادی آن می باشد.
,اکبری از طرح ریزی و پیش بینی برنامه های پاکسازی و ارتقاء امنیت اجتماعی نیز خبر داد و تصریح کرد: اعتیاد به عنوان یک بیماری، عود می کند و شیوع می یابد و پلیس نیز وظیفه دارد هر لحظه روند شیوع آن را تجزیه و تحلیل کند تا توان مقابله مؤثر را داشته باشد.
,وی مبارزه اصحاب رسانه را با این معضل مهم توصیف کرد و یادآور شد: اقدامات این قشر می تواند در آگاهی و تنویر افکار عمومی تأثیر داشته باشد.
,اکبری با اشاره به نقش اعتیاد در افزایش جرایمی مانند سرقت، اظهار کرد: بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که 75 درصد از سارقانی که دستگیر می شوند، معتاد هستند.
,
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان از افزایش 149 درصدی کشفیات موادمخدر طی چهار ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: کشف پیش سازهای موادمخدر نیز با رشد 31 درصدی به دو هزار و 28 کیلو رسیده است.
اکبری اظهار کرد: در طی این مدت 46 باند در این راستا منهدم شده است که رشد 15 درصدی را نشان می دهد.
,
وی همچنین افزایش 18 درصدی کشف قرصهای روانگردان به تعداد 53 هزار و 624 عدد را از دیگر موفقیتهای این پلیس عنوان کرد و یادآور شد: تعداد دستگیرشدگان توسط پلیس مبارزه با موادمخدر استان سه هزار و 262 نفر است.
,رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر آذربایجان غربی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 500 کیلو شیشه کشف شده است، خاطرنشان کرد: بیشترین مقدار مصرف موادمخدر استان به ترتیب 45 درصد شیشه، 30 درصد هروئین و چهاردرصد نیز تریاک است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه