اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس دفتر مقام معظم رهبری:

عده ای به دنبال احیای تفکر شاهنشاهی در کشور هستند

عده ای به دنبال احیای تفکر شاهنشاهی در کشور هستند
محمدی گلپایگانی اظهارداشت: ملت ایران باید بیدار و هوشیار باشند زیرا عده ای به دنبال احیای تفکر شاهنشاهی در کشور هستند و می خواهند در ایران رژیمی سرکار باشد که حکومت ما اجرا کننده سفیر آنها باشد و این چیزی است که در دروان رژیم منحوس شاه نیز وجود داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی در آیین ویژه بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) در جمع نمازگزاران این حرم مطهر بیان کرد: آمریکا عامل پیدایش تمام گروهک های تکفیری، داعش، وهابی و جبهه النصره بر ضد مسلمانان است و این گروهک ها همه سر در آخور آمریکا، انگلیس و اسراییل دارند که متاسفانه برخی از سران خائن کشورهای عربی با پول های خود تجهیزات جنگ و تقویت این گروهک ها برای جنگ را تهیه می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی در آیین ویژه بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) در جمع نمازگزاران این حرم مطهر بیان کرد: آمریکا عامل پیدایش تمام گروهک های تکفیری، داعش، وهابی و جبهه النصره بر ضد مسلمانان است و این گروهک ها همه سر در آخور آمریکا، انگلیس و اسراییل دارند که متاسفانه برخی از سران خائن کشورهای عربی با پول های خود تجهیزات جنگ و تقویت این گروهک ها برای جنگ را تهیه می کنند.,

وی افزود: آمریکا به دنبال برده کشی ملت ماست و می خواهد مردم ما مطیع او باشد که مقام معظم رهبری در دیدار چند روز پیش خودشان، حجت را بر همه تمام کردند.

,

محمدی گلپایگانی اظهارداشت: ملت ایران باید بیدار و هوشیار باشند زیرا عده ای به دنبال احیای تفکر شاهنشاهی در کشور هستند و می خواهند در ایران رژیمی سرکار باشد که حکومت ما اجرا کننده سفیر آنها باشد و این چیزی است که در دروان رژیم منحوس شاه نیز وجود داشت.

,

وی اضافه کرد: خطر امروز، خطر نفوذ است و دشمن این موضوع را با ظاهری مودب و مهربانانه از هر طریقی دنبال می کند که و این در حالی است که در اقدامی موسسات اقتصادی خود از جمله مک دونالد را به عنوان ترویج فرهنگ منحط آمریکایی، برای ترویج فرهنگ خود فرستاده اند.

,

او ادامه داد: در مرحله بعد از نفوذ، ایجاد اختلاف بین ملت ها و دولت های مسلمان را با هدف وجود همیشگی اختلاف در بین مسلمانان و جنگ بر علیه هم دنبال می کنند.

,

وی عنوان داشت: همچنین تجزیه کشورهای مسلمان را نیز در سر می پرورانند و قصد دارند کشورهای مسلمان از جمله عراق را به چند بخش تقسیم کرده و در هر بخش فساد راه بیاندازند تا مسلمانان درگیر جنگ داخلی باشند که این تفکر آنها هیچ گاه محقق نمی شود.

,

محمدی گلپایگانی با بیان اینکه امروز داعش یک بلا برای جوامع اسلامی است افزود: مشکل گروهک داعش عقیدتی است و آنها با نیت نزدیکی به درگاه خداوند انسان ها را می کشند و جنایت می کنند.

,

وی گفت: داعش عقیده و افکار خود را از محمدبن عبدالوهاب بنیانگذار وهابی گرفته است که اینها بازماندگان خوارج در طول تاریخ هستند که خیانت های آنها در برابر حضرت علی(ع) یکی از نقاط پر غصه تاریخ اسلام است.

,

او بیان کرد: داعش معتقد است مردم به دو دسته مومنان و کفار تقسیم می شوند که مومنان کسانی هستند که احکام اسلام از جمله خلافت ابوبکر بغدادی را قبول دارند و در غیر این صورت کافر هستند و مال، جان و ناموسشان حلال است.

,

محمدی گلپایگانی با بیان اینکه داعش جنایت های وحشیانه ای را انجام و مردم بی گناه را می کشد اظهارداشت: امروز به دلیل وحشی گری بیش از حد داعش جنایت های اسراییل دیده نمی شود و این درحالی است که نتیجه جنایت های داعش این است که حکام خائن عرب فلسطین، بیت المقدس و مسجد الاقصی را فروختند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه