اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جلسه این هفته شورای شهر تبریز؛

مدبر: در برخی مناطق با حمایت شهرداری به کارگران ظلم میشود/ لایحه شهرداری در خصوص شرکت واگن سازی مترو تصویب شد/ نجفی: تا برج سوم سال ۹۵ پروژه مترو تا میدان ساعت افتتاح می شود

مدبر: در برخی مناطق با حمایت شهرداری به کارگران ظلم میشود/ لایحه شهرداری در خصوص شرکت واگن سازی مترو تصویب شد/ نجفی: تا برج سوم سال ۹۵ پروژه مترو تا میدان ساعت افتتاح می شود
لایحه شهرداری در خصوص خرید ۴۹ درصد سهام شرکت چینی به تصویب شورا رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تبریزبیدار،  جلسه این هفته شورای شهر با حضور اکثریت اعضا صبح امروز آغاز به کار کرد. در ابتدای این جلسه عابدزاده پس از خواندن یک حدیث روز پزشک را تبریک گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

دبیری نیز در آغاز با گرامیداشت ولادت امام رضا، هفته دولت و روز پزشک را تبریک گفت. وی افزود: باید از کارمندان حمایت کنیم و کارمندان نیز با مردم با خوشرویی با مردم رفتار کنند. رئیس شورای شهر تبریز ادامه داد: ما در راستای وظیفه نظارتی شورا با برخی معاونین به بازدید از برخی پروژه های مناطق مختلف شهرداری رفتیم که الحمدلله شرایط مناسبی در اجرا وجود داشت. وی در خصوص پروژه قطار شهری نیز گفت: فاز اول این پروژه پنج شنبه با حضور وزیر علوم افتتاح می شود.

,

 

,

پس از دبیری مدبر دیگر عضو شورای شهر گفت: در شرایط کنونی اقتصادی کشور، کارکنان شهرداری، شهر را در حد قابل قبولی اداره می کنند که از همه آنها تشکر می کنم. احساس عمومی بر این است که تحریم های ظالمانه در حال شکست است و باید خود را برای این شرایط آماده کنیم. وی گفت: ما باید از این شرایط حداکثر استفاده را بکنیم و شهرداری باید در خصوص سرمایه گذاری بخش خصوصی بیشتر وارد عمل شود. وی افزود: با توجه به هزینه های شهرداری باید منابع درآمد پایدارمان را افزایش بدهیم که متاسفانه در این زمینه اقدام خاصی صورت نگرفته است. نباید تمام منابع در آمد شهرداری از مردم باشد. مدبر گفت: سرمایه گذاری در این دوره شورا نسبت به دوره قبل ضعیف تر شده است، سرمایه گذاری های صورت گرفته هم عمدتا تجاری و خدماتی است. وی در خصوص حمایت از کارگران نیز گفت: در برخی مناطق با حمایت شهرداری به کارگران ظلم میشود.

,

 

,

پس از سخنان مدبر شورا به بررسی لایحه شهرداری در خصوص خرید سهام شرکت فوژن چین پرداخت. لایحه ای که در خصوص شرکت طرف قرارداد سه شهر تبریز، شیراز، اصفهان در خصوص ساخت واگن های قطار شهری است. طبق قرارداد این شرکت قرار است ۳۵۰ واگن را تحویل این سه شهر بدهد اما تعداد صد عدد از این واگن ها را به صورت تکمیل وارد می کند و مابقی را در ایران مونتاژ می کند. طبق این روند شهرداری تبریز با رایزنی هایی که انجام داده است می خواهد با خرید ۴۹ درصد سهام این شرکت، مونتاژ ۲۵۰ واگن قرارداد مذکور در تبریز صورت گیرد. البته باید خاطرنشان کرد که این خرید سهام به صورت نقدی نیست بلکه با در اختیار قرار دادن زمین ۴۹ درصد سهام شرکت مذکور را از آن خود می کند. این سبک خرید سهام در شورا در حال بررسی است که برخی اعضای شورا در حال طرح برخی سوالات در این خصوص هستند.

,

 

,

پس از بررسی های شورای شهر، اعضا با حذف یک بند از لایحه با آن موافقت کردند.

,

 

,

خدام حرم امام رضا وارد صحن شورای شهر شدند.

,

 

,

 شهردار تبریز در خصوص زمان افتتاح پروژه قطار شهری تبریز گفت: تا برج سوم سال ۹۵ این پروژه با ده رام که پنجاه واگن قطار می شود خط قطار شهری تا میدان ساعت افتتاح خواهد شد.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه