اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های گیلان:

باید مواظب بود تا دوباره جریان کیف انگلیسی در بعضی مراکز حساس تصمیم ساز نقش آفرینی نکند

باید مواظب بود تا دوباره جریان کیف انگلیسی در بعضی مراکز حساس تصمیم ساز نقش آفرینی نکند
مخالفت دانشجویان آگاه مخالفت در باب باز کردن یک سفارت کشور نیست بلکه فریادی است جهت مواظبت برای حفظ منافع ملی یک کشور، فریاد اعتراضی است نسبت به یک روباه پیر حیله گر، یک نهیبی است برای کسانی که جهت نفوذ قدرت های خارجی در کشور فرهنگ سازی و فضاسازی می نماید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های گیلان در گفتگو با خبرنگار پیک دانشجو در ارتباط با بازگشایی سفارت انگلیس بیان کرد: عاقلانه و براساس تدبیر بود که اگر قرار است ما در سیاست خارجه تعامل با دنیا داشته باشیم  رابطه با انگلیس هم مانند خیلی از کشورها در چارچوب عزت و حکمت و مصلحت ایران اتفاق بیافتد. شوق زدگی بخشی از رسانه های داخلی که سوابق فتنه انگیزی دارند این را نشان می دهد که این نوع ایجاد روابط سیاسی براساس حکمت و مصلحت و تدبیر نیست بلکه بیش از آنکه منافع ملی مورد توجه باشد در راستای رسیدن به منافع حزبی و باندی و جناحی است و از آن جهت که انگلیس هم در سوابق تاریخی ملت ما خوشنام نیست ایجاد رابطه با آن کشور باید حساب شده و محدود و هوشیارانه باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی همچنین افزود: انگلیسی که سفارتش در فتنه ۸۸ یکی از آتش بیارهای معرکه بود و اساسا نظر اختلاف بیانداز و حکومت کن را در جوامع اسلامی دنبال می کند و هنوز هم توسط تشییع انگلیسی راه تبلیغ شیعه تکفیری را در پیش گرفته است ! همان انگلیسی که دستش آلوده به خون شهدای هسته ای به طور غیرمستقیم است! همان انگلیسی که در ۱۲ سال ظلم ظالمانه تحریم ملت ایران یکی از مهم ترین ارکان در نظام بین الملل بود.

,

حجت الاسلام مهدوی گفت :مایه غصه است که منتقدین دلسوز و ناصح یک متن برجام زبان و دهان هایشان به طرق های مختلف بسته شده  اما شبکه بی بی سی به راحتی در تهران مشغول فعالیت مرموزانه خودشان هستند.

,

این دولت های غربی هیچ قابل اعتماد نیستند و باید مواظبت داشت تا دوباره جریان کیف انگلیسی در بعضی مراکز حساس تصمیم ساز نقش آفرینی نکند.

,

کیف انگلیسی هنوز برای فتنه انگیزی برای استعمار برای دربندکردن بسیاری از خواص منفعل پول خرج می کند و سفارت انگلیس از قاعده مستثنا نیست.

,

مخالفت دانشجویان آگاه مخالفت در باب باز کردن یک سفارت کشور نیست بلکه فریادی است جهت مواظبت برای حفظ منافع ملی یک کشور، فریاد اعتراضی است نسبت به یک روباه پیر حیله گر، یک نهیبی است برای کسانی که جهت نفوذ قدرت های خارجی در کشور فرهنگ سازی و فضاسازی می نماید.

,

به نظر می رسد دولت خبر از افکار عمومی مردم و حساسیت این ملت آگاه نسبت به این کشور خبیث دارد و راز  بعضی از این پنهان کاری ها را باید در نوع مطالبات مردم و ایجاد سوال های جدی در افکار عمومی یافت و البته انتظار می رود دولتی که خود را دولت راستگویان می نامد با ملت خویش به نحو شفاف و روشن به تبیین مسائل از جمله بازگشایی سفارت انگلیس بپردازد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه