اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش از وضعیت بازار در آستانه بازگشایی مدارس

اختلاف زیاد قیمت اجناس مشابه در مغازه ها/طرح تشدید نظارت بر بازار با راه اندازی گشت های مشترک

اختلاف زیاد قیمت اجناس مشابه در مغازه ها/طرح تشدید نظارت بر بازار با راه اندازی گشت های مشترک
خرید وسایل استاندارد مورد نیاز دانش آموزان و گرانی این لوازم دغدغه والدینی شده که خود را برای شروع سال تحصیلی هم گام با فرزندان آماده می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  شاخص، در مدت زمان یک ماه باقی مانده به آغاز سال تحصیلی جدید، بازار قزوین حال و هوای دیگری به خود گرفته است؛ کیف، دفتر، خودکار، مداد، دفتر نقاشی، کت و شلوار، پارچه، کفش و کتاب از جمله اقلام پر طرفدار این ایام هستند که در این مدت در بازار بیشتر عرضه می‏‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,

گرانی در بازار انتخاب وسایل را دشوار ساخته است
خرید وسایل استاندارد مورد نیاز دانش آموزان و گرانی این لوازم دغدغه والدینی شده که خود را برای شروع سال تحصیلی هم گام با فرزندان آماده می کنند.
علی احمدی یکی از والدینی که به همراه دو فرزند خود برای خرید لوازم مدارس به بازار آمده بود به خبرنگارشاخص گفت: قیمت کالاها متفاوت است و دفترها و لوازم التحریری که طرح و نقشه جلد آنها متفاوت است از قیمت بالاتری برخوردارند .
احمدی افزود: یک ساعت است که در بازار می گردیم اما هنوز موفق نشده ایم خرید خوبی داشته باشیم.

,
,
, شاخص ,
,

۶۰۰ (۳)
اختلاف قیمت درمغازه ها
زهرا سعیدی یکی دیگر از والدین که برای خرید به بازار آمده بود به خبرنگار ما گفت : اینجا هر مغازه برای اجناس خود قیمت‌های متفاوتی را انتخاب کرده است در حالی که بیشتر اجناس از نظر جنس و ظاهر با هم یکی هستند .
وی اضافه کرد : این اختلاف قیمت بسیار بالا است و متاسفانه هیچ گونه نظارتی وجود ندارد .
زهرا سعیدی ادامه داد: هنوز زمان برگزاری نمایشگاه مشخص نیست به همین دلیل نمی توانیم منتظر برپایی نمایشگاه بمانیم .

, ۶۰۰ (۳), ۶۰۰ (۳),
,
,
,
,

اجرای طرح نظارت بازار از شهریور
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در گفتگو با خبرنگار شاخصدر خصوص بازگشایی نمایشگاه پاییزی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدبد گفت : برای برگزاری نمایشگاه فعلا برنامه خاصی نداریم اما طرح تشدید نظارت بر بازار با گشت های مشترک از تعزیرات حکومتی، اتحادیه های صنفی و صنعت و معدن برگزار می شود .
وی یادآور شد: طبق برنامه هرسال شعبه سیار برای رسیدگی به شکایات مردمی در نظر گرفته شده است .
علی اکبر کبیری خاطر نشان کرد : این طرح از ده شهریور آغاز می شود و تا ده مهر ادامه دارد .

,
, شاخص,
,
,

تخفیف ۱۵ درصدی اجناس در بازار
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: با توجه به فراوانی کالا در تامین آن هیچ گونه مشکلی نداریم .
وی افزود : تا الان  افزایش قیمت نداشته ایم و برای رفاه حال مردم قرار است تعدادی از مغازه ها اجناس خود را با تخفیف ۱۵درصدی در معرض فروش بگذارند.
وی در پایان از مردم خواست به هنگام مشاهده هر گونه تخلف با تماس سامانه ۱۲۴ به ماموران بازرسی گزارش دهند تا در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.
هرسال در این فصل  و در این زمان شاهد نگاه های حسرت خورده عده ای از کودکان به ویترین های مغازه ها هستیم امیدوارم بازار امسال خالی ازاین نگاه ها و جیب ها پر پول باشد.

,
,
,
,
,

انتهای پیام /پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه