اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین:

نتایج مذاکرات هسته‌ای نباید منجر به ترسیم سیمایی زیبا از آمریکا شود

نتایج مذاکرات هسته‌ای نباید منجر به ترسیم سیمایی زیبا از آمریکا شود
فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین گفت: باید مراقب بود در بحث مذاکرات هسته‌ای خروجی و نتایج مذاکرات منتج به ترسیم تصویری زیبا از آمریکا، عامل شهادت 300 هزار شهید در کشور نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  صبح قزوین ، کنگره شهید رجایی و شهدای کارمند استان قزوین ظهر امروز در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین ,

سردار محمد شاهرخی، فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین در این مراسم اظهار کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهدا کار مبارکی است اما نکته مهم آن است که هر یک از ما به اندازه وسع و توانمان توشه‌ای از این مجالس برداشته و سرمایه‌ای برای طی طریق خویش بیندوزیم. 
وی با اشاره به مقام رفیع شهادت افزود: شهادت دارای چنان مقام و جایگاهی در نزد بزرگان است که همه آرزویش را دارند و جز آن سرانجامی را برای خود نمی‌پسندند. 
فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین خاطرنشان کرد: ملت ایران در طول این 36 سال برای پاسداشت از نظام و انقلاب هزینه‌های زیادی را پرداختند و در مقابل سختی‌ها و مصائب ایستادگی کردند. 
وی تصریح کرد: از 22 بهمن سال 57 تاکنون حوادث و وقایع بی‌شماری برای کشور رخ داده که تصور آن موجب تحیر و شگفتی انسان می‌شود. 
شاهرخی بیان کرد: با پیروزی انقلاب شاهد تلاش دشمنان و موفقیت آنها در سقوط بخش‌هایی از کشور بودیم به‌طوری که هویت جغرافیایی کشور با چالش جدی برای تجزیه مواجه شد. 
وی ادامه داد: همزمان با این حوادث اقدامات تروریستی وحشتناکی در کشور رخ داد به طوری که 32 انفجار در پرجمعیت‌ترین نقاط کشور ایجاد شد همچنین تعدادی از شخصیت‌های برجسته که تاثیر به سزایی در سرنوشت کشور داشتند به دست گروه‌های تروریستی به شهادت رسیدند. 
فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان توطئه های مختلفی بر کشور تحمیل کردند اما هر نوع توطئه و اقدامی که برای ساقط کردن هویت این ملت در طول این 36 سال صورت گرفت به لطف خداوند متعال خنثی شد. 
وی ادامه داد: دامنه نفوذ نفاق در ارکان نظام به‌قدری بود که در جلسه‌ای که با حضور رئیس جمهور، نخست وزیر و مسئولان نظامی و امنیتی جهت بررسی وضعیت امنیتی کشور تشکیل شد دبیر این جلسه خود عامل نفاق بود و موجب شهادت شهید رجایی و باهنر شد. 
وی تأکید کرد: با وجود توطئه‌های مختلف، دشمن در تجزیه ایران ناکام ماند اما هزینه‌های سنگینی پرداختیم که نتیجه آن تقدیم 300 هزار شهید به این نظام و انقلاب شد که دهها هزار نفر آنها دانش‌آموز و 50 هزار نفر متاهل همچنین 150هزار نفر در میانگین سنی 15 تا 25 سال بودند. 
این مسئول ادامه داد: باید تلاش کنیم تا با تاسی به سیره‌ای که شهدا ترسیم کردند در مسیر قرب الهی حرکت کنیم. 
شاهرخی بیان کرد: منشأ ایجاد همه مسائل در کشور این بود که انقلاب اسلامی بر علیه حاکمیت استعمار ایجاد شد و ملت ما نمی‌توانست بپذیرد کشورش تحت سلطه استعمار است و او برای سرنوشتش تصمیم بگیرد. 
وی تصریح کرد: پیروزی انقلاب حیات استعمار را با خطر جدی مواجه کرد و از آنجایی که این انقلاب می‌تواند به الگویی برای سایر کشورها تبدیل شود بنابراین کشور ما را با مشکلات جدی مواجه ساخت. 
فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین اضافه کرد: هر گلوله ای که به سمت شهدای ما شلیک شد طراحان آن آمریکا و انگلیس بودند اکنون نیز دشمن شیوه خود را تغییر داده و به دنبال سلطه سیاسی بر کشور است که اگر بدست آید مقدمه‌ای برای ایجاد سلطه فرهنگی خواهد بود. 
وی با تأکید بر لزوم پایبندی بر اصول انقلاب تصریح کرد: امام خمینی(ره) فرمودند "من در میان شما باشم و یا نباشیم نگذارید این انقلاب به دست نااهلان بیفتد" چراکه اگر انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان افتاد به ایدئولوژی و اصول انقلاب پایبند نخواهد بود، اصولی که 300 هزار شهید به خاطر آن ایستادند. 
فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین ادامه داد: باید توجه داشت سلطه که ایجاد شود، می‌گویند تصاویر شهدا را از کوی و برزن بردارید زیرا سرمایه گذاران خارجی می‌خواهند وارد کشور شوند و با دیدن این تصاویر مکدر می‌شوند. 
وی افزود: باید مواظب باشیم اصول و ارزش‌های انقلاب و نظام به دلیل گرایش‌های سیاسی نادیده گرفته شوند. 
فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین تصریح کرد: در بحث مذاکرات هسته ای باید مراقب بود تا خروجی و نتایج مذاکرات منتج به ترسیم تصویری زیبا از آمریکا عامل شهادت 300 هزار شهید در کشورنشود باید توجه داشته باشیم که دشمن طراح و دارای قدرت برنامه ریزی است و به اصول خود هرچند غلط پایبند است. 
وی در ادامه افزود: در جنگ تحمیلی، کشور دارای تجهیزات نظامی قابل توجهی نبود و این شهدا بودند که حماسه آفرینی کردند از این رو باید بر اصول خود پایبند باشیم تا شهدا نیز از ما راضی و خشنود باشند. 
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه