اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در امارات چه گذشت

در امارات چه گذشت
عملکرد ضعیف داوران و کمک داوران الیت فوتبال ایران در تست آمادگی جسمانی هفته گذشته در امارات، انتقاد کارشناسان داوری داخلی را به همراه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناحیدر سلیمانی، یکی از کارشناسان داوری فوتبال ایران، از وضعیت فعلی داوری ایران در بعد بین‌المللی انتقاد کرده و دلیل اصلی آن را بی‌توجهی مسئولان داوری کشور به خاطر اختلاف‌نظرهای ادامه‌دار کمیته و دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال عنوان کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

یادداشت حیدر سلیمانی را در ادامه می خوانید:

,

 

,

یک دوره آموزشی و توجیهی داوری فوتبال در هفته گذشته از سوی کنفدراسیون آسیا در کشور امارات برگزار شد که از کشور ایران داوران و کمک داوران الیت در این دوره شرکت داشتند. پس از پایان این دوره در روز دوشنبه از کمک داوران تست آمادگی جسمانی به عمل آمد که آقایان منصوری و ابوالفضلی با 24 دور و آقایان علی نژادیان و فروغی به ترتیب با 20 و 2 دور از تست کنار رفتند. سه شنبه آقای مظفری زاده به دلیل ارائه گواهی پزشکی تست ندادند و محسن ترکی با 12 دور از تست کنار کشیدند. حال سئوال اینجاست با توجه به عدم آمادگی جسمانی و روحی محسن ترکی که خود ایشان هم بارها با پس دادن ابلاغ داوری این امر را اعلام کردند و همچنین عدم قضاوت وی در لیگ داخلی لزوم معرفی وی به این دوره با چه تدبیری صورت گرفته است؟

,

 

,

نکته دوم اینکه دوباره در طی دو، سه سال اخیر همگان شاهد هستند که اختلافات بین کمیته و دپارتمان داوری و عدم کنترل کافی بر روی عملکرد داوران چگونه دارد به وجهه بین المللی داوران آسیب وارد می کند و اما مسئولان، حاضر نیستند از خواسته های خودپسندانه شان کمی بکاهند تا با یک رویه کردن امور بتوانیم به ارتقای داوری کمک کنیم.

,

 

,

نتیجه این بی تدبیری ها نشان می دهد تا دوره بعدی که ظاهرا اواخر اسفند در مالزی خواهد بود تیم داوری ایران در بازی های بین المللی داور نخواهد داشت. به جز گروه آقای فغانی که در حال حاضر در جام باشگاه های جهان به قضاوت می پردازند، 2 داور الیت دیگر ما حق قضاوت نخواهند داشت و حتی کمک داورانی که تست را پاس کردند نیز متضرر خواهند شد.

,

 

,

تنش های داخلی و فشارهای بی اندازه بر روی داوران از سوی برخی باشگاه های داخلی، غفلت از عملکرد جسمانی داوران و کمک داوران در طول نیم فصل اول و ندانم کاری های دو مرجع داوری (کمیته و دپارتمان) باعث شده است بجز یک گروه داوری که آن هم زیر نظر فیفا در حال آموزش و آزمایش است، کشور ما تیم داوری قوی نداشته باشد.

,

 

,

کمیته داوران و مسئولان فدراسیون فوتبال باید بسیار مراقبت کنند که تنها گروه داوری نامزد جام جهانی 2014 که تدبیر آن از دوره آقای عنایت به میراث رسیده است از عرصه بین المللی حذف نشود و اگر تدبیری درست اندیشیده نشود باید شاهد افول تدریجی داوری ایران در سطح بین المللی باشیم.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه