logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در دیدار وزیر راه و شهرسازی در استان مرکزی مطرح شد؛

آیت الله دری نجف آبادی: من حاضرم پروژه جاده اراک-خمین را به من واگذار کنید تا تمامش کنم/صرف هزینه در مورد فرودگاه اراک حرام است

آیت الله دری نجف آبادی: من حاضرم پروژه جاده اراک-خمین را به من واگذار کنید تا تمامش کنم/صرف هزینه در مورد فرودگاه اراک حرام است
آیت الله دری نجف آبادی با تأکید بر اتمام مسیر مواصلاتی اراک-خمین گفت: این پروژه حدود ۱۵ سال است که پایان نیافته و در مدت ۶ سال حضور بنده در استان بارها افتتاح شده اما به نتیجه نهایی نرسیده است. من حاضرم پروژه را به من واگذار کنید تا تمامش کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اراک امروز، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان مرکزی و افتتاح چند پروژه راه و شهرسازی به دیدار آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


امام جمعه اراک در این دیدار به سه مسئله اساسی به عنوان اصلی ترین اولویتهای کشور و استان اشاره کردند.

,
,


آیت الله دری نجف آبادی در مورد ضرورت صرف هزینه در مورد فرودگاه اراک گفت: من تا به حال با هواپیما تهران نرفته ام و فرودگاه در اراک مانند قم به دلیل فاصله نزدیک تا تهران جواب نمی دهد و صرف هزینه برای این کار حرام است.

,
,


وی افزود: با توجه به صنعتی بودن شهر اراک خط ریلی سریع السیر اراک تا تهران جز واجب ترین کارهاست.

,
,


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی دومین مسئله اساسی را این گونه متذکر شد: جاده ترانزیتی کریدور شمال-جنوب که از دو راهی شازند به سمت استان لرستان ادامه دارد و 70 کیلومتر طول دارد از دیگر اولویتهای کشوراست.

,
,


آیت الله دری نجف آبادی با تأکید بر اتمام مسیر مواصلاتی اراک-خمین به عنوان سومین مسئله اساسی ادامه داد: این پروژه حدود 15 سال است که پایان نیافته و در مدت 6 سال حضور بنده در استان بارها افتتاح شده اما به نتیجه نهایی نرسیده است. من حاضرم پروژه را به من واگذار کنید تا تمامش کنم.

,
,


وی در پایان بیان کرد: مطالعات جامع و برنامه ریزی بلند مدت 50 ساله برای راه های مواصلاتی برون شهری و زیرگذرهای درون شهری از اهمیت بالایی برخوردار است.

,
,

IMG_4921
آخوندی در ادامه ضمن تشکر از امام جمعه اراک اظهار کرد: بزودی سرعت قطار اراک-خرم آباد به 160 کیلو متر می رسد و امیدواریم با توجه به امکانت موجود برای آبان ماه قطار خاص اراک-تهران راه اندازی شود تا مسیر را 3 ساعته طی کند.

وی گفت: راه اندازی خطوط ریلی حومه شهر اراک به ویژه مهاجران و شازند از دیگر برنامه های دولت در آینده نزدیک است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: با بکارگیری سیستم مرکزی کنترل اتوماتیک، ظرفیت قطار و بار روی ریل را افزایش می دهیم. کنترل فیزیکی خطوط ریلی 50 کیلومتر است که اگر الکترونیکی شود به 10 تا 12 کیلومتر کاهش میابد و سرعت بیشتر می شود.

آخوندی در مورد اتمام جاده اراک-خمین تصریح کرد: تاکنون 30 کیلومتر ازجاده 61 کیلومتری اراک-خمین به بهره برداری رسیده است؛ امروز هم 20 کیلومتر دیگر افتتاح می شود. 5 کیلومتر از 11 کیلومترباقی مانده هم تا اواخر پاییز به اتمام می رسد.

, IMG_4921,
,
,
,
,
,
,
,


وی گفت: 5 کیلومتر از 11 کیلومترباقی مانده محور اراک-خمین هم تا اواخر پاییز به اتمام می رسد و تنها 6 کیلومتر وجود دارد که به شرط تخصیص اعتبار یکساله قابل اتمام است.

,
,


IMG_4924

,
, IMG_4924, IMG_4924,


انتهای پیام/ج

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه