اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار ویژه تنکابن:

هیچ پروژه جدیدی در دولت تدبیر و امید تعریف نشد/ از افراطی‌گری و تعصبات کورکورانه باید پرهیز کرد

هیچ پروژه جدیدی در دولت تدبیر و امید تعریف نشد/ از افراطی‌گری و تعصبات کورکورانه باید پرهیز کرد
فرماندار ویژه تنکابن از عزم دولت برای تکمیل این پروژه‌ها یاد کرد و گفت: این مشکلات سبب شده که در دولت تدبیر و امید هیچ پروژه جدیدی تعریف نشود و اولویت ما نیز در این شرایط، تکمیل پروژه‌هایی است که 70 درصد یا بیشتر پیشرفت فیزیکی دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، سید امیر حسینی جو صبح امروز طی گفت‌وگویی با اشاره به تقارن نام‌گذاری هفته دولت با ایام شهادت دو تن از خدمت گذاران والای نظام اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر، این موضوع را نشان‌دهنده الگوی نظام و پیام انقلاب اسلامی ایران دانست و با تأکید بر تأسی از راه شهیدان و حرکت در مسیر ایثار و خدمت، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید با بهره‌گیری از این الگوها و حرکت در مسیر شهدا، سیاست‌های خود را بنا نهاده و خود را پایبند به این اصول می‌داند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , تنکابن24,

وی جمهوری اسلامی ایران را مجموعه دو اصل جمهوریت و اسلامت دانست و تأکید کرد: جمهوریت نظام یعنی حضور مردم و میزان آرای ملت و اسلامت نظام نیز، ظهور و حضور اسلام در تمام شئون انقلاب در تصمیم‌گیری‌ها و در تمام سیاست‌های آن است.

فرماندار ویژه تنکابن با توجه دادن مسئولان به این نکته که در چه نظام و چه حکومتی در حال کار و فعالیت هستند و تأکید بر لزوم سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در راستای آرمان‌های انقلاب و شهدا از رهنمودها و بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع اعضای هیئت دولت و رئیس‌جمهور به‌عنوان نقشه راه و تعیین‌کننده خط‌مشی‌ها یاد کرد و افزود: تحقق شعار امسال همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت، پرهیز از افراطی‌گری و تعصبات کورکورانه و توجه به‌ نقد سازنده هم از سوی مردم و هم از سوی مسئولان لازمه تحقق آرمان‌های انقلاب است.

این مسئول با اشاره به تهدید دشمنان داخلی و خارجی و حمایت آنان از اعتراض، نارضایتی و سیاه نمایی در جامعه، از لزوم دقت و توجه مسئولان، رؤسای نهادها و دستگاه‌های اجرایی بر اعمال و افعال خود و پرهیز از هرگونه رانت و فساد اداری یاد کرد و ضمن اشاره به توجه مقام معظم رهبری به خدمات دولت و توصیه‌های ایشان، گفت: عمده‌ترین خدمت دولت در بخش سیاست خارجی بود که کار بسیار مهم و تاریخی را انجام داد و قدرتمندترین کشورهای دنیا را که به‌راحتی به افغانستان و عراق حمله می‌کردند، پای میز مذاکره بنشاند و این به علت اقتدار جمهوری اسلامی بود و اینکه دنیا ملت ایران را به‌خوبی می‌شناسد.

حسینی‌جو در بخش دیگر سخنان خود با اعلام اینکه تنها 20 روز در خدمت مردم شهرستان تنکابن است و با تقدیر و تشکر از اقدامات فرماندار پیشین شهرستان، سید ابراهیم هاشمی، از اقدامات هفته دولت یاد و بیان کرد: در بخش فرهنگ، با حضور جناب قاسمی و آقای سعدی پور به‌عنوان دو بال فرهنگی دولت در ادارات فرهنگ و ارشاد و آموزش‌ و پرورش انتظار رشد و توسعه بیشتر در سطح شهرستان تنکابن را داریم تا دستورات مقام معظم رهبری در این راستا، یعنی فرهنگ اسلامی و نشاط و شادابی در جامعه محقق شود.

وی با اشاره به اجرای 72 پروژه در هفت‌دولت در سطح شهرستان تنکابن با اعتبار 145 میلیارد ریال و افتتاح چهار طرح بخش خصوصی با اعتبار بیش از 10 میلیارد ریال، اضافه کرد: عمده‌ترین اقدامات ما در هفته دولت که بخش از آن انجام‌ گرفته و بخش دیگر در حال انجام است، شامل طرح‌های گازرسانی، آسفالت راه‌ها، احداث 25 خانه بهداشت، برق‌رسانی و توسعه فضاهای آموزشی است و در بخش خصوصی شامل افتتاح دو مزرعه پرزورش ماهی سر آبی است.

فرماندار ویژه تنکابن پروژه‌های آب‌رسانی، برق و گاز و آسفالت راه‌های روستایی را از اولویت‌های دولت به‌عنوان تأمین زیرساخت‌های توسعه برشمرد و با اشاره به برخی اقدامات نادرست و اشتباه گذشته در تعریف انبوه پروژه‌ها و عدم برنامه‌ریزی جهت تکمیل و اتمام آنها، ادامه داد: این پروژه‌های ناتمام که متأسفانه برخی از آن‌ها سبب آسیب اجتماعی و مدیریتی شده، منجر به ناتمام ماندن 227 پروژه در سطح شهرستان تنکابن شده که تکمیل همین پروژه‌ها، تنها نیازمند اعتبار بیش از 500 میلیارد ریال است.

این مسئول از عزم دولت برای تکمیل این پروژه‌ها یاد و تصریح کرد: این مشکلات سبب شده که در دولت تدبیر و امید هیچ پروژه جدیدی تعریف نشود و اولویت ما نیز در این شرایط، تکمیل پروژه‌هایی است که 70 درصد یا بیشتر پیشرفت فیزیکی دارند.

حسینی‌جو بابیان اینکه امروز دیگر نمی‌توان با مدیریت احساسی و بدون برنامه‌ریزی اقدام کرد از تکمیل پروژه‌های آب‌رسانی خرم‌آباد، رینگ شهری نشتارود، جاده تنکابن به الموت، طرح فاضلاب شهری، بیمارستان فوق تخصصی تنکابن، احداث پست 230 کیلوولت شیرود و نیروگاه گازسوز تنکابن به‌عنوان پروژه‌های مهم و موردنظر دولت یاد کرد و از همکاری شوراها و شهرداران منطقه تقدیر و تشکر کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن توجه مردم و مسئولان به موضوع همدلی و هم‌زبانی و مشارکت بیشتر در حل مشکلات از مدیران، مسئولان و مردم خواست تا با حفظ وحدت و یکپارچگی در جهت رشد و اعتلای کل شهرستان عمل کرده و از مدیریت جزیره‌ای و تفکیک بین مناطق شهرستان پرهیز کنند و خاطرنشان کرد: اینکه در زمان جنگ مردم احساس وظیفه می‌کردند و در دورترین روستاهای ما نیز شهیدی آرمیده است، به دلیل همین وحدت و همدلی بوده و راه، روش و اندیشه شهیدان رجایی و باهنر که تنها 50 روز خدمت کردند نیز کمک به ملت بود.

فرماندار شهرستان تنکابن، تأکید دولت را پیروی از راه امام و شهدا دانست و از مردم و نمازگزاران خواست تا با دعای خیر خود پشتیبان مسئولان باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه