اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قیمت تسهیلات مسکن در سراشیبی افتاد

قیمت تسهیلات مسکن در سراشیبی افتاد
قیمت اوراق تسهیلات مسکن که از ابتدای شهریور ماه با روند نزولی مواجه شده است، اکنون در محدوده 70 هزار تومان معامله می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اوراق تسهیلات مسکن که مدتهاست در قیمت‌های 72 تا 74 هزار تومان معامله می‌شود، از ابتدای شهریور ماه روند نزولی آغاز کرده و در سراشیبی نزول قرار گرفته است .به این ترتیب قیمت این اوراق که از ابتدای سال تاکنون به دلیل رکود حاکم در بخش مسکن و کاهش تقاضا، با تغییرات چندانی مواجه نشده است، از ابتدای شهریور ماه افت کرد و به کمترین سطح خود در ماه‌های اخیر رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایسنا، بررسی وضعیت "تسه" در فرابورس نشان می‌دهد که قیمت تمامی اوراق به جز اوراق آبان در محدوده 70 هزار تومان قرار گرفته و با افزایش فشار فروش مواجه شده است.بر این اساس به غیر از تسه آبان ماه، تسه مرداد، تیر و اردیبهشت 1394 و همچنین تسه اسفند، دی، مهر، شهریور، مرداد و همچنین فروردین، اردیبهشت، خرداد و تیر همگی در سطح 70 هزار تومان معامله می‌شوند و از تقاضای یکسان خرید و فروش برخوردارند.

,

ادامه رکود دامنه دار در بخش مسکن، افزایش پیدا نکردن وام مسکن و در کنار آن مطرح شدن موضوع اخذ مالیات از مسکن عواملی است که افت تقاضا و کاهش قیمت این اوراق را در روزهای اخیر رقم زده است.

,

به گزارش ایسنا، اوراق تسهیلات مسکن اوراقی است که متقاضیان استفاده از انواع تسهیلات مسکن باید در ازای هر 500 هزار تومان، یک برگه حق تقدم تسهیلات مسکن خریداری کرده و به بانک مسکن ارائه کنند. یعنی برای دریافت وام 45 میلیونی مسکن باید 90 ورقه حق تقدم تسهیلات خریداری شود.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه