اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری:

تقدیر از کارفرمایان نمونه استان چهارمحال و بختیاری

تقدیر از کارفرمایان نمونه استان چهارمحال و بختیاری
مدیر کل تامین اجتماعی استان گفت:کارفرمایان و کارآفرینان نمونه افرادی خلاق و پرتلاشی هستند که زمینه اشتغال را برای دیگران فراهم می کنند و نسبت به امنیت اجتماعی و اقتصادی آنان مسئولیت پذیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز مراسم تقدیر و تکریم از کارفرمایان نمونه استان با حضور مدیر کل تامین اجتماعی استان،کارشناسان اداره کل استان،تنی چند از روسای شعب تابعه،جمعی از مدیران استانی و مجامع کارفرمایی و کارگری از جمله نمایندگان اتاق تعاون، اتاق بازرگانی،صنعت ، معدن و کشاورزی،اتاق اصناف،انجمن صنفی رانندگان،خانه صنعت و معدن،انجمن شرکتهای ساختمانی و انجمن کارفرمایی استان در محل اداره کل تامین اجتماعی استان برگزار شد.

در این مراسم مدیر کل تامین اجتماعی استان ضمن تقدیر از کارآفرینان عرصه کار و تولید اظهار داشت: صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی کارگران و کارفرمایان هستند که هم افزایی این دو قشر در بالندگی سازمان تامین اجتماعی جهت ارائه خدمت به مخاطبان خودبسیار مهم و حیاتی است.

غلامرضا محمدی با تاکید بر تعامل سازمان تامین اجتماعی با مخاطبان خود گفت: این سازمان در راستای تقویت روابط با مخاطبان خود اقدام به تاسیس دبیرخانه شرکای اجتماعی نموده است.

محمدی هدف از تشکیل این جلسه را تکریم یکی از مهمترین شرکای اجتماعی سازمان یعنی کارفرمایان دانست و گفت: کارفرمایان و کارآفرینان نمونه افرادی خلاق و پرتلاشی هستند که زمینه اشتغال را برای دیگران فراهم می کنند و نسبت به امنیت اجتماعی و اقتصادی آنان مسئولیت پذیرند.

وی به تشریح مراحل انتخاب کارفرمای برتر طبق شاخص های اعلامی از سوی ستاد مرکز اشاره کرد و افزود: پس از تشکیل کمیته های ارزیابی در شعب تابعه، کارفرمایان برتر در چهار سطح به کمیته ارزیابی استانی معرفی شدند که کمیته استانی متشکل از نمایندگان مجامع کارفرمایی و مسئولین سازمان تامین اجتماعی نسبت به انتخاب چهار کارفرمای برتر در چهار سطح شامل کارگاههای سطح اول از میان کارگاهای بالای ۲۰۰ نفر کارگر،سطح دوم از میان کارگاهای بین ۵۱ تا ۲۰۰ نفر کارگر،سطح سوم از میان کارگاهای بین ۶ تا ۵۰ نفر کارگر و سطح چهارم از میان کارگاهای زیر ۵ نفر کارگر اقدام نمود که کارفرمای سطح اول در همایش ملی مورد تقدیر قرار خواهد گرفت و سایر کارفرمایان برتر سطوح دوم ، سوم و چهارم توسط اداره کل تامین اجتماعی استان مورد تشویق قرار می گیرند.

معاون سازمان صنعت،معدن و تجارت استان ضمن تشکر از دست اندرکارن سازمان تامین اجتماعی در برپایی مراسم تکریم کارفرمایان نمونه گفت: سازمان تامین اجتماعی با حرکت زیبای خود زمینه تشویق کارفرمایان را ایجاد کرده است و لازم می دانم از تلاشهای سازمان در جهت رفع مشکلات واحدهای صنعتی استان تشکر نمایم.

در ادامه معاون سرپرستی بانک رفاه کارگران استان گفت:در راستای کمک به بخش تولید تسهیلات خوبی برای کارفرمایان در نظر گرفته شده است که بانک رفاه کارگران امیدوار است امسال در این زمینه خدمات بهتری به این قشر عزیر ارائه نماید.

در ادامه نمایندگان مجامع کارفرمایی استان به بیان نظرات خود پرداختند که مدیر کل تامین اجتماعی استان جهت رفع ابهامات و پاسخ به سوالات آنها مطالبی ایراد نمودند.

در پایان مدیر کل تامین اجتماعی استان با تقدیم تندیس،لوح و هدایایی ازکارفرمایان سطح دوم آقای محمود تدین مدیر عامل شرکت فولاد توآن آور آسیا،سطح سوم خانم فرح مرشد مدیر عامل شرکت آلومینیوم کوهرنگ زاگرس و سطح چهارم آقای بهنام سلیمی بنی مدیر عامل شرکت گاز کربنیک صنایع غذایی تقدیر بعمل آورد.


انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه