به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تهران نیوز؛ واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ معاونت فرهنگی این واحد با مشارکت ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد در گردهمایی کشوری اندیشه های آسمانی اقدام به دعوت از فعالان قرآنی در جهت پیوستن به جمع سفیران زندگی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز؛,در این طرح فرهنگی که با مشارکت بیش از ۳۰۰۰ فعال قرآنی از سراسر کشور برگزار می شود این افراد آمادگی خود را در جهت گسترش فرهنگ اهدای عضو در مساجد محله ی خود اعلام می کنند.
,در خلال گردهمایی اندیشه های آسمانی که از تاریخ ۳۱ مرداد تا ۲۵ شهریور در دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی شهر مشهد برگزار می شود؛ واحد اهدای عضو علاوه برآموزش های لازم در مورد مرگ مغزی و اهدای عضو به شرکت کنندگان با توزیع فرم هایی افرادی که داوطلب همکاری با واحد پیوند بیمارستان دکتر مسیح دانشوری هستند را به عنوان سفیر زندگی ( در زمینه فرهنگ سازی اهدای عضو) انتخاب می کند.
,پس از پایان دوره و بعد از ارزیابی نهایی توسط معاونت فرهنگی واحد داوطلبان هر استان معرفی می شوند تا در مراحل بعدی و پس از ارائه آموزش های لازم از فرصت های بالقوه ایشان در راستای گسترش فرهنگ اهدای عضو بهره برداری شود.
,در دوره اول این طرح ۵۰۰ نفر از نمایندگان مساجد استان های سیستان و بلوچستان ، کرمان، یزد، بوشهر ، فارس، هرمزگان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد که از تاریخ ۳۱ مرداد تا ۴ شهریور برگزار شد، شرکت کردند.
,در نشستی که در خلال برگزاری این دوره با روحانیون و مبلغین مساجد برگزار شد، درباره چگونگی فرآیند مرگ مغزی و رضایت گیری و همچنین مسائل دینی و حقوقی و نظرات و فتاوای مراجع معظم تقلید در باره این مقوله مهم فرهنگی تبادل نظر گردید .
,گفتنی است؛ روزانه ۷ تا ۱۰ ایرانی از لیست انتظار دریافت عضو، جان خود را از دست می دهند که تنها راه نجات آن ها دریافت عضو از موارد مرگ مغزی است و بزرگترین مانع در مسیر این بخشش بزرگ نیاز های فرهنگی جامعه به فرهنگ سازی بیشتر است.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه