اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

قرآن از نگاه اندیشمندان فرانسوی

قرآن از نگاه اندیشمندان فرانسوی
پورت، ساواری، مینگهام از جمله اندیشمندان و اساتید برجسته فرانسوی هستند که نکات جالب توجهی را در دوران معاصر درباره قرآن بیان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،پورت دانشمند فرانسوی درباره قرآن می گوید: قرآن کتابی است که از آغاز تابان، با شعور کامل از پنهانی‌ها و غیر پنهانی‌ها سخن می‌گوید، و بیماری‌های روحی و اجتماعی را تداوی چاره جویی نموده و در عین حال جلوگیری از مفاسد اخلاق و کردارهای زشت و تبهکاری‌های اناسن را به کارهای نیک و شایسته هم تشویق و ترغیب می‌کند.
ساواری محقق فرانسوی درباره یکی از مخالفان و مغرضان قرآن می‌گوید: ما را کسی یعنی کشیشی که 40 سال عمر خود را صرف مبارزه با قرآن کرد خود مغرض و بی دانش بود و دلیل بر نادانی او عبارات خشن و تند و بی مغز اوست، او قرآن را نشناخته و ندانسته که قرآن بهمنزله انسان دارای جان و تن است و هر منصفی را در خود متحیر و مبهوت می‌سازد و به تعظیم واحی دارد.
مینگهام خاورشناس و تاریخ نویس فرانسوی درباره قرآن می‌گوید: قرآن یگانه معجزه محمد (ص) است، اسلوب بیان و قوت بحث آن خود معجزه است و تاب ه امروز نیز برای هر شنونده مانند معما و چیستان است و خواننده را اگرچه پرهیزکار نباشد باز به اندیشه فرو می‌برد.

,
,
,

منبع:باشگاه خبرنگاران

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه