اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیازن‌اروپایی‌به‌احترام‌مرد‌برنمی‌خیزد؟

آیازن‌اروپایی‌به‌احترام‌مرد‌برنمی‌خیزد؟
بررسی دقیق فیلم دیدار آیت‌الله رفسنجانی با هیئت اروپایی نشان می‌دهد علاوه بر خانم کرونبرگ، سه زن دیگر نیز در مجلس حضور دارند که به احترام آقای هاشمی برمی‌خیزند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، به دنبال واکنش به بی احترامی به آیت الله هاشمی توسط رئیس هیئت اروپایی، کسانی در داخل کشور شروع به توجیه این بی احترامی کردند. استدلال توجیه کنندگان این بود که در فرهنگ اروپایی،‌زن به احترام مرد از جای خود بلند نمی شود و بلند نشدن خانم کرونبرگ را نباید حمل بر بی ادبی کرد. در همین رابطه خانم ماریچا اسخاکا یکی از اعضای اروپایی هیئت در گفت و گویی با بی بی سی فارسی مدعی شد که در فرهنگ اروپایی زنان برای احترام به مردان دست می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی در پاسخ به این سوال عده ای می گویند در دیدار با آقای رفسنجانی عرف دیپلماتیک را رعایت نکردید نیز گفت: برای اینکه صادقانه بگویم واقعا وقت تلف کردن است که بخواهیم درباره این مسائل صحبت کنیم.

وی درباره بی احترامی رئیس این گروه به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: ما در فرهنگ خود برای نشان دادن احترام به طرف مقابل به مردها دست می‌دهیم اما در فرهنگ ایرانی‌ها این موضوع رایج نیست و ما نمی‌توانستیم با مقامات ایرانی دست بدهیم اما راههای متفاوتی برای نشان دادن احترام وجود دارد.

این در حالی است که بر اساس پروتکل های بین المللی و حتی مطالب مراکزی که به آموزش فرهنگ غربی می پردازند نشان می دهد که هنگام ورود یک فرد شاخص به جمع، زنان نیز باید برخیزند. 

اما جدا از این آداب و رسوم دیپلماتیک و اخلاقی، بررسی دقیق فیلم کامل ملاقات هیئت اروپایی با آیت الله هاشمی نشان می دهد که به جز خانم کرونبرگ که تاکید دارد برای ادای احترام به آقای هاشمی از جا برنخیزد، سه خانم اروپایی دیگر نیز در جلسه حضور دارند که همگی به احترام آقای هاشمی بلند شده اند. جالب اینکه خود خانم اسخاکا یکی  از سه زنی(نفر دوم از صدر مجلس) است که به احترام آقای هاشمی برخاسته اند!

بررسی دقیق تر فیلم حاکی است، حتی خانم کرونبرگ نیز هنگام ورود آقای هاشمی قصد برخاستن را دارد که فردی از پشت دوربین با ادای جمله ای، وی را سرجای خود می نشاند. 
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



 
,
,
, ,
,


, ,
,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه